Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
aaaaa, am inteles Greu de spus daca mingea a "lovit" o data sau de mai multe ori masa. Oricum, nu as vrea sa fiu in pielea arbitrului la o asemenea lovitura
La care tind sa subscriu.
Problema survine daca acest tip de minge se opreste pe masa. Teoretic ai dreptul sa o lovesti inca...
Sau sufli coducandu-o spre o margine unde poti sa o prinzi in cadere? Complicat ...
La care tind sa subscriu.
Problema survine daca acest tip de minge se opreste pe masa. Teoretic ai dreptul sa o lovesti inca...
Sau sufli coducandu-o spre o margine unde poti sa o prinzi in cadere? Complicat ...
cum sa se opresca fara sa cada de 2 ori macar
Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond http://www.okclub.lx.ro
in film se vede ca mingea ruleaza cateva zeci de cm. fara sa sara absolut deloc. Daca ar fi rulat numai 15 cm si s-ar fi oprit, atunci ai fi avut o minge oprita pe masa care nu avut decvat un contact cu masa
Ce ziceti de mingia asta? Daca ar fi fost repusa pe masa, era corect?
Mingea nu putea fi repusa pe masa pentru ca a atins deja masa de mai multe ori.
Exista un filmulet si cu Ma Lin cu aceeasi lovitura, doar ca la el sare doar o data pe masa. http://www.tenisdemasa.ro/forum/view...php?f=3&t=1783
Ca incepator mi s-a parut foarte instructiv filmuletul!
Daca esti incepator, te sfatuiesc sa nu te uiti la filmul asta. As avea o multime de argumente impotriva unui asemenea serviciu intr-un joc, dar o sa-ti spun doar atat: e prea usor de atacat. Faptul ca are mult backspin nu are prea mare relevanta.
Defapt, ia si fost reprosat pe micul forum al filmului, ca serva nu este suficient de joasa.. Daca va uitati la Ma Lin, mingia nu topaie inalt. Si mai este ceva: este f greu sa ai constanta cu unghiul acela de atac. Dealtfel si cel care demonstreaza, are multe esecuri, pe care le pune pe seama faptului ca vrea sa arate cum se face, dar in meci real ar avea o rata mare de nereusita, cu aceasta serva.
Aveti dreptate
Am incercat astazi serva cu backspin dar e foarte usor de atacat,in schimb m-am stabilit pe un serviciu foarte fain:e ca si cum ai lovi cu topspin un forehand dar miscarea e din lateral(interior spre exterior) nu de jos in sus.
ps:la 18:30 tdm pe eurosport iuhu
Rezumatul unui meci de senzatie de la openul Chinei 2003,declarat meciul turneului respectiv.
Tastati:China Open2003 Kong Ling Hui-Joo Se Hyuk. Nu stiu cum sa-l postez direct,sant un rookie in domeniul pc
Sa mai comentat acest clip pe forum. Este o facatura ordinara. Mingia sa adaugat la editare, iar cel care a facut "lucrarea" nu prea are o ideie clara despre tenisul de masa.
Comentariu