Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
secvente youtube
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 15 (0 members and 15 guests)
-
Echipa AmaTur
- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Am auzit destul de des faptul ca Ma Long nu e suficient de echilibrat mental insa pana acum nu am stiut cu siguranta motivul acestor afirmatii...oricum e bine ca a revenit in plina forma...Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu
Exact aceeasi problema cu psihicul ca ma long o am si eu(printre altele). Doar ca nu ma asteptam sa se manifeste si la nivel atat de inalt. Super filmulet!Blade: Viscaria
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
Nu e exact aceeasi, tu doar esti nervos pe lipsa de tehnica si nu sti cum sa te concentrezi pt. urmatorul punct, la el nu e cazul.El are alte probleme, asa cum spunea se gandeste cat de mult isi doreste sa castige, si daca avea avantaj considerabil, daca il ajunge din urma adversarul? Problema ta cred ca o am si eu si multi dintre noi care privesc tenisul mai relaxat si nu au o mentalitate de concentrare mare la fiecare punct. Incerc mereu sa aplic vorbele unui jucator profesionist care spunea ca trebuie sa joci fiecare minge nu ca sa o castigi ci ca sa joci aceea minge perfect, doar acea minge,urmatoarea sau cea din urma nu exista.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Tu esti Mentalistul?
Cum frate sa stii mai bine decat el ce fobii are? ) Daca omul spune ca are aceeasi frica de a pierde atunci cand conduce tu zici ca e nervos pe lipsa de tehnica? )
Genial!!Marc Barbu
Comentariu
Si legatura de patrunjel era 1 leu!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Multumesc marcbarbu pentru mica interventie. Nu am raspuns eu pentru ca sincer nu eram sigur daca e o remarca personala la adresa mea; pare foarte sigur ca ma cunoaste mai bine decat ma cunosc eu, desi nu imi amintesc sa fi vorbit vreodata...am ales sa cred ca este doar un post general, despre viziunea fiecaruia asupra psihicului...Blade: Viscaria
Comentariu
Iahim, sper ca tu esti Micuda Mihai si nu fac eu o confuzie, nu era nici un atac la persoana, imi place cum joci si te-am vazut la 3-4 concursuri desi nu am jucat impreuna. Pentru ca ai un stil clasic de topspin, care imi place si mie, te-am urmarit cum joci si de multe ori cand tehnica iti juca feste deveneai foarte nervos, te desconcentrai si se cam ducea de rapa jocul.Am crezut ca la aceste iesiri te refereai. Chiar discutam cu un coleg, ne uitam la meciul tau, ca nu ai "nervi" pozitivi, unii sunt mobilizati daca au o rabufnire si joaca mai bine, altii nu!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de dado_daniel Vezi postIahim, sper ca tu esti Micuda Mihai si nu fac eu o confuzie, nu era nici un atac la persoana, imi place cum joci si te-am vazut la 3-4 concursuri desi nu am jucat impreuna. Pentru ca ai un stil clasic de topspin, care imi place si mie, te-am urmarit cum joci si de multe ori cand tehnica iti juca feste deveneai foarte nervos, te desconcentrai si se cam ducea de rapa jocul.Am crezut ca la aceste iesiri te refereai. Chiar discutam cu un coleg, ne uitam la meciul tau, ca nu ai "nervi" pozitivi, unii sunt mobilizati daca au o rabufnire si joaca mai bine, altii nu!Blade: Viscaria
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Apropo de Ma Long....la 1-0 si 9-4 cu Wang Hao, in suedia, a pierdut pana la 10-8. Atunci a cerut time-out. Si a luat setul si a facut 4-0. A castigat fara sa cedeze nici un set in tot turneul. S-a consolidat numarul 1.TsE
Comentariu
Visul unui amator:
Va atasez un meci,filmat la calitate f slaba,dar ce va va binedispune cu siguranta este comentariul absolut genial al unuia din galeria celui supranumit::""Norocel":,care a avut privilegiul sa dispute un meci de 5 seturi cu Andrei Filimon.
Eu personal va marturisesc ca am ras cu lacrimi ascultand glumele spuse din tribuna
ENJOY !!!
Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de elmano Vezi postDe ce o fi asa urit sa joci contra ierbarilor ...chiar nu inteleg..Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:46.Procesare...X
Comentariu