imi place mult mesajul reclamei .un mare BRAVO -BUCHAREST NOT budapest
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
secvente youtube
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
senior
- 29.nov.2005
- 349
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
http://www.220.ro/faze-tari/Nu-L-Sup...ta/BDT5JvIRVg/
Un adevarat talent in ale tenisului de masa
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6975
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 458
Giosane, Giosane ! Nu ai somn ? Te "macina" tehnica (noile conceptii de materiale) ? ... Sau te-ai facut ...agent comercial ...
Raman la varianta 1. Recunosc, nici eu nu prea am somn... (a nu se citi "eu vara nu dorm")....Caldurile astea !!!!
Ne vedem la Brașov, daca nu intervine ... neprevazutul...
O zi racoroasa tuturor !
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de iuliu zedler Vezi postGiosane, Giosane ! Nu ai somn ? Te "macina" tehnica (noile conceptii de materiale) ? ... Sau te-ai facut ...agent comercial ...
Raman la varianta 1. Recunosc, nici eu nu prea am somn... (a nu se citi "eu vara nu dorm")....Caldurile astea !!!!
Ne vedem la Brașov, daca nu intervine ... neprevazutul...
O zi racoroasa tuturor !
Da-l pazeste, ca si pe ala din magazin!
Tocmai ca sa pot ajunge la Brașov sunt asa matinal. Pe 20 plec in vacanta si mai e un "porsor" de proiecte de terminat.
Si cum nu pot intra la 5,00 a.m. direct in "brazda" mai umblu "teleleu Tanase" pe net.
Asa ca dac-o vrea cel de sus ne-om vedea cu bine la Brașov.
Sanatate!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Nu pot sa nu observ ca Xu Xin pe langa jocul de picioare superior a dat si cele mai multe mingi pe masa dintre cei trei!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
Daca ne uitam mai bine, "robotul" lui Xu Xin are un program cat de cat prestabilit, servind una pe stanga, una una pe mijloc si una pe dreapta, dandu-i astfel jucatorului posibilitatea de a anticipa urmatoarea lovitura. In plus, spre deosebire de ceilalti antrenori, sta la capatul mesei, nu la jumatate, crescand astfel cu cateva fractiuni de secunda timpul in care jucatorul trebuie sa-si pregateasca lovitura...
Comentariu
junior- 19.iul.2011
- 79
- București
- 39
Likes given: 0Likes received: 0
Xu Xin a lovit doar cu forehand-ul, de aici si necesitatea jocului de picioare, spre deosebire de ceilalti care au lovit si cu rever-ul si nu aveau nevoie de atata miscare
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:16.Procesare...X
Comentariu