Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Catapult vs brice

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Catapult vs brice

Salutare de la mare!

Am fete brice dar se spune ca fetele catapult sunt mai competitive... da cineva cu catapult? cum le simte?

cele bune!
    Xiom -Mitzutani - Xiom

Filo " da " cu ele .. o sa vada si o sa-ti raspunda. Le foloseste de mult , e cel mai in masura sa-ti dea un raspuns .
    Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
    Fete de palete tenis de masa
    TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Este adevarat ca joc cu Catapult de vreo 2 ani si am schimbat pana acum vreo 6 perechi dar nu pot face diferenta intre Catapult si Bryce pentru ca nu am jucat cu Bryce, dar despre Catapult pot sa-ti zic ca eu sunt multumit si de efect si de viteza si de control. Eu am optat pentru Catapult pentru ca nu trebuie relipite, deci cand se uzeaza le dau jos de pe lemn si pun altele dar daca le lipesti cu speed glue 2 saptamani nu merge nimic abia apoi incepi sa simti mingea (trebuie lipite cu normal glue dar nu am din ala)

p.s. prima pereche de fete pe care le-am avut le-am dat la cineva dupa ce le-am uzat si am fost mirat sa vad ca si acum merg destul de bine (deci sunt destul de durabile in timp).

Comentariu

mersi, filo!

un antrenor de la craiova(fost coleg de clasa in liceu, Baluta) mi le-a laudat si mi le-a recomandat! de altfel mi-a si facut rost de o pereche(cadou) si abia astept sa dau maine cu ele... basic glue este un glue normal? ca sa ma axez pe asa ceva...

cele bune!

p.s. altfel, pe 6 mai iar avem un concurs aici intre amatorii constanteni... trebuie sa-mi pun "titlul" la bataie!... se anunta participare locala numeroasa!...
        Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Procesare...
        X