Stie cineva care este rostul serial numberelor de pe lemne ? De ce unele sunt inseriate si altele nu ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemne inseriate
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Care sunt cele inseriate ? Eu nu am vazut decat Schager Carbonul inseriat.Blade : Nitakku Septear (OFF)
FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
am vazut poza cu Mazunov inseriat , eu am avut Cryzer inseriat etc . Cica loturile mai noi de lemne de la Butterfly sunt inseriate (cu exceptia celor facute in China ).Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de sfinxuCare sunt cele inseriate ? Eu nu am vazut decat Schager Carbonul inseriat.M. Maze FL
FH:Roundell Soft 1.9
BH: Tenergy 80 1.9
Comentariu
Daca e sa imi fac un scenariu, tinand cont ca Butterfly e un brand multinational si deci exista mai multe locatii unde se confectioneaza lemnele, este posibil ca o anumita fabrica pentru a face distinctie intre ceea ce confectioneaza ea si celelalte sa le treaca si un serial number, numar care sa evidentieze in mod unic fiecare lemn.Blade : Nitakku Septear (OFF)
FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu
boboc- 09.feb.2006
- 116
- Piatra Neamț
- 34
Likes given: 0Likes received: 0
P?i eu zic că e logic să le ?nserieze, pentru că s-a descoperit că se fabric? copii pirat, dar nu cred că e valabil ?i în cazul lemnelor, cel putin asa am aflat de pe BTYonline: http://www.butterflyonline.com/warning.asp
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:09.Procesare...X
Comentariu