de undeva de pe valea marelui fluviu RHEIN, „poetul-sclav-nebun-dupa-pingpong” tine neaparat sa va transmita un indemn iubit de toti agnitenii inca de pe vremea cand domnul vesnic tanar CSABA ZEDLER juca foarte bine un joc cu o minge ceva mai mare:
HAI AGNITA!!! HAI BAIETII!!!
sper ca urarea mea sa va gaseasca pregatiti pe toti si in forma maxima la ora concursului si sa aud numai vesti bune maine dimineata dupa centralizarea rezultatelor....cu o mentiune speciala pentru OANCEA ANA-MARIA(sper ca nu am presupus gresit ca este fata stimabilului domn PAUL OANCEA)
domnule zedler, ca sef de delegatie si purtator de drapel, va rog distribuiti mesajul meu la toata lumea!
---------- Post added 27-Aug-2011 at 01:11 ----------
conform calendarului, am impresia ca asta e turneul la care am participat eu pentru prima oara in viata mea de amaturist....deja acum in timp ce scriu un ochi imi lacrimeaza, dar celalalt parca rade, fiindca stiu ca sunt acolo atatia agniteni, drept pentru care am si scris in celalalt post urarea mea pentru ei. sper sa citeasca si sa le prinda bine...
HAI AGNITA!!! HAI BAIETII!!!
sper ca urarea mea sa va gaseasca pregatiti pe toti si in forma maxima la ora concursului si sa aud numai vesti bune maine dimineata dupa centralizarea rezultatelor....cu o mentiune speciala pentru OANCEA ANA-MARIA(sper ca nu am presupus gresit ca este fata stimabilului domn PAUL OANCEA)
domnule zedler, ca sef de delegatie si purtator de drapel, va rog distribuiti mesajul meu la toata lumea!
---------- Post added 27-Aug-2011 at 01:11 ----------
Postat în original de csabazedler
Vezi post
Comentariu