Buna. Am 16 ani si joc de 5-6 ani tenis. Am o paleta : FH : stiga drive ; BH : butterfly sriver fx si un lemn usor no name...Mentionez ca paleta este foarte veche. Niste detalii despre stilul meu : In primul rand sa incep cu inceputul si sa mentionez ca sunt jucator de mana dreapta. Stau in stanga mesei si pot spune....(nu vreau sa ma laud sau altceva) ca joc foarte bine cu FH.....atac 95% dintre mingi ( taiate sau cum o fi ele ) si rar cand ratez.....dar...paleta mea e veche si as vrea ceva nou...fata stiga drive nu mai taie asa de bine...am inceput sa fiu nemultumit de ea....Sa spun cateva cuvinte si despre BH....cu BH nu sunt foarte agresiv...ba dimpotriva...cu BH pun 70% dintre mingi frumos pe masa ...si doar cand mi se iveste ocazia trag cu BH....Mentionez ca , cateodata ma mai departez la 2-3 metri de masa si joc ca un aparator.... ( mai rar ..... ) ....dar nu prea sunt multumit pt ca la distanta aceea trebuie sa dau mult mai tare in minge si nu pot sa bag efect cum trb pt ca e ff veche paleta....Am jucat cu destui jucatori ff buni si am ajuns la concluzia ca atacul mie ff bn dezvoltat dar reverul mai putin....vreau sa stiu si eu ce paleta imi recomandati? Ce parere aveti despre combinatia urmatoare : Lemn Joola carbon BH : Butterfly Feint Long III FH: Joola Samba plus...??
Astept cat mai multe sfaturi !!!
Va multumesc!
Astept cat mai multe sfaturi !!!
Va multumesc!
Comentariu