Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tamca 5000

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Tamca 5000

Am un Kreanga aeros de vreo doua luni, multumit de el, dar am dat azi cu un Tamca 5000 de Primorac(tot fete bryce) si m-a bagat in boala!
    Mai mult viteza, mai mult control, mai mult spin!... Sa trec deja la "next level" ? Exista ceva si mai performant decat acest Tamca 5000 ca Off+ vorbind?
    Xiom -Mitzutani - Xiom

Vrei sa zici Tamca Gergely ?

De la Butterfly mai rapide sunt Sardius ,Schlager Carbon si Boll Tricarbon.

http://www.butterflyonline.com/shakehan ... ayselect=5
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Nu stiu celelalte cum sunt dar Schlagerul e de nota 10. Toti spun ca e un lemn prea rapid pentru un incepator, insa de cand l-am luat parca joc cat de cat si eu tenis, imi intra si mie un topspin , o contra se duce pe masa, o decisiva e o decisiva .

Totusi ca sa imi dau si eu cu parerea (total in necunostinta de cauza , pentru ca nu am jucat cu alceva ) cred ca Tamca ULC (Uniaxial Light Carbon) e o tehnologie mai performanta decat Tamca 5000, ca nu degeaba Kreanga Carbon e cel mai scump lemn de la Butterfly.

Si o intrebare retorica : Gruba Carbon e tot un Tamca 5000 ?!
      Blade : Nitakku Septear (OFF)
      FH>Joola Express Two
      BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Aia ziceam si eu ca nu e valabila axioma ca incepatorul trebuie sa dea cu lemne mai lente. Te obisnuiesti si cu cele rapide mai ales ca acuma la mingea de 40 lemnele lente isi cam dau obstescul sfarsit.
        Pe de alta parte iesi si mai ieftin , pentru ca poti pe un lemn mai rapid sa pui niste fete mai lente daca vrei control sau mai rapide daca vrei viteza. Nu tot schimbi lemnul . Fetele oricum se depreciaza si trebuie schimbate.

Kreanga Carbon e mai nou ca tehnologie dar nu e mai rapid decat Gergely

Sfinxule , nu iesi mai ieftin cu fete chinezesti decat cu Tackinessul ala? Iei 2 la pretul lui.
        Blade DHS PG 2

Comentariu

Vali ce chinezoaice imi recomanzi ?! Nu, ca ma batea si pe mine gandul sa incerc si chinezarii dar de unde le iau ?! am dat cu Kokutaku 007 Tuple si mi-au placut dar nu erau ale mele.
          FH>Joola Express Two
          BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Recomand ce stiu :

1. 729 Higher III - buna pentru loop-uri , ceva mai soft arc mai inalt
            2. 729 Transcend Sp - cea mai rapida dintre ele si cel mai hard , buna pentru smashuri
            3. Globe 999 - mai soft , excelenta pentru topspinuri , arc jos
            4. Milky Way 3* - ceva mai lenta , dar extrem de "efectuoasa"

Cu primele 2 am dat eu (au fost ale mele) , celelalte doua doar ocazional. Globe 999 mi s-a parut ca se apropie ca si arc de fetele europene . Personal la stilul meu de joc , parca Globe se preta mai bine . Dau topspin cu paleta destul de deschisa (70 - 80 de grade), iar cu 729 trebuia sa inchid mai mult sa nu iasa afara. Globe 999 se ducea aproape in linie dreapta din paleta ceva gen Destoul meu actual.

Toate fetele de mai sus sunt lipicioase , excelente la serve si la mingi taiate deasupra mesei . Milky Way pare cea mai lipicioasa dintre ele.Se spala de praf cu apa chioara si sunt lipicioase din nou. Durabile in timp.Ieftine si bune , jos palaria la domnii chinezi.
            Blade DHS PG 2

Comentariu

Scuze ca ma bag si eu in borcanul vostru, dar de unde as putea achizitiona niste Milky Way sau Globe 999 si cam cat de ieftine sunt?

Comentariu

FUN-ule, chinezoaicele le poti vedea ca pret si le poti si comanda la www.presports.com, plata prin card, iar de asteptat astepti cam multisor, unora le-a venit in 2 saptamani altii au asteptat si 3 luni. Daca stiti si o alta sursa mai rapida va rog sa imi imbunatatiti si mie cunostintele.
                FH>Joola Express Two
                BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Probabil e ca si cum ai incerca pe www.ping-pong.com, unde preturile sunt la ele acasa, fara taxe si comanda poate sa ajunga in maxim 2 saptamani sau chiar mai putin.
                  In schimb nu prea ma desurc eu cu formalitatile alea cu comanda, cardul..cosul. Daca a incercat cineva sau vrea sa incerce sa ne spuna.

Comentariu

Nu prea au multe chinezoaince astia de la ping-pong !
                    FH>Joola Express Two
                    BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Da dar DHS-urile sunt destul de bune, exact cum spuneati voi mai sus <lipicioase> si chiar daca dai cu apa pe ele raman la fel dupa ce se usuca.
                      Combinate cu un carbon bun, e ca si cum ai avea luneta pe infrarosii. Parerea mea!

Comentariu

Cele mai bune preturi la chinezoaice sunt la presports sau la http://oneofakindtrading.com.au/ . Chestia e ca noi ca romani ce suntem (fara acces la PayPal) putem lua doar de la presports. Sunt foarte seriosi si comanda vine in vreo 14 zile. Asta e , sunt in Malayezia oameni buni !

Globe 999 costa vreo 8 euro , iar Milky Way vreo 9 euro .
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

astea da preturi !! ne axam pe chinezarii, doar ei sunt campionii mondiali !!
                          Vali, stiam si eu de Tamca 5000 by Gergely, dar colegul meu Aurica detine un Tamca 5000 by Primorac !! L-a luat de la un antrenor de la lot... poate ca e ceva nou pe piata!...

cele bune!
                          Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Postat în original de george, c-ta
                            astea da preturi !! ne axam pe chinezarii, doar ei sunt campionii mondiali !!
                            Vali, stiam si eu de Tamca 5000 by Gergely, dar colegul meu Aurica detine un Tamca 5000 by Primorac !! L-a luat de la un antrenor de la lot... poate ca e ceva nou pe piata!...

cele bune!
                            nu e ceva nou pe piata, primoracul carbon off+ are cel putin 10 - 15 ani cred...

toate lemnele cu Carbon de la Butterfly se cheama Tamca 5000, din familia asta fac parte toate cele de mai jos:
                            SARDIUS, PRIMORAC CB, SCHLAGER CB, GERGELY 21, GERGELY, KUMPURU, AEOLUS, GRUBBA CB.

iti recomand cu caldura Primoracul Carbon off

Comentariu

Asa-i, nu poti spune ca vrei un 'Tamca 5000' ca-s o gramada de tipuri, e ca si cum ai spune ca vrei Butterfly.
                              offtopic: Kreanga avea in 1980 tot Tamca 5000 dar nu mai stiu ce nume de jucator era si nici nu cred ca era cu carbon.
                              TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de FlorinBN
                                Asa-i, nu poti spune ca vrei un 'Tamca 5000' ca-s o gramada de tipuri, e ca si cum ai spune ca vrei Butterfly.
                                offtopic: Kreanga avea in 1980 tot Tamca 5000 dar nu mai stiu ce nume de jucator era si nici nu cred ca era cu carbon.
                                o perioada a jucat chiar cu primorac carbon off +

Comentariu

da, de acord cu voi!! mea culpa! totusi, Vali m-a bagat in ceata cu "vrei sa spui Tamca 5000 Gergely?" Tamca lui Creanga l-am avut in mana! Prietenul meu cel mai bun din copilarie, jucatorul Marinas "Nex" din Craiova, a fost coleg cu el in Grecia si Calin i-a daruit un lemn Tamca cu care s-a afirmat la inceputuri! Cred ca Nex il mai are si acum, chiar daca probabil e fisurat!...
                                  Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Postat în original de FlorinBN

Mai era Tamca 5000 Klampar , dar acum e o raritate.
                                    Blade DHS PG 2

Comentariu

Postat în original de sfinxu
                                      Nu prea au multe chinezoaince astia de la ping-pong !
                                      http://oneofakindtrading.com.au/Shop/pr ... cts_id/231
                                      This is a special version of Globe 999 rubber designed for Chinese National players.
                                      RED Globe 999 National version rubber (orange sponge) is used by Ma lin.
                                      BLACK Globe 999 National version rubber (blue sponge) is used by Kong Linghui.
                                      Blade DHS PG 2

Comentariu

Postat în original de vali
                                        Recomand ce stiu :

1. 729 Higher III - buna pentru loop-uri , ceva mai soft arc mai inalt
                                        2. 729 Transcend Sp - cea mai rapida dintre ele si cel mai hard , buna pentru smashuri
                                        3. Globe 999 - mai soft , excelenta pentru topspinuri , arc jos
                                        4. Milky Way 3* - ceva mai lenta , dar extrem de "efectuoasa"
                                        Cu primele 2 am dat eu (au fost ale mele) , celelalte doua doar ocazional. Globe 999 mi s-a parut ca se apropie ca si arc de fetele europene . Personal la stilul meu de joc , parca Globe se preta mai bine . Dau topspin cu paleta destul de deschisa (70 - 80 de grade), iar cu 729 trebuia sa inchid mai mult sa nu iasa afara. Globe 999 se ducea aproape in linie dreapta din paleta ceva gen Destoul meu actual.
                                        Toate fetele de mai sus sunt lipicioase , excelente la serve si la mingi taiate deasupra mesei . Milky Way pare cea mai lipicioasa dintre ele.Se spala de praf cu apa chioara si sunt lipicioase din nou. Durabile in timp.Ieftine si bune , jos palaria la domnii chinezi.
                                        Revin cu o adaugire la Milky Way (Galaxy sau Yinhe) dupa ce am jucat ceva cu ele. Merg foarte bine la topspin de forehand , chiar si cu paleta la 80-90 grade fata cu solul (stilul european - ca si salutul ,incheietura mainii dusa la frunte).

De asemenea mingea descrie o parabola destul de joasa , aproape in linie dreapta.

Recomandabil sa aveti un lemn OFF/OFF+ , nefiind foarte rapide , in schimb spinul este senzational ( buretele e destul de hard deci daca vreti spin mecanic trebe dat tare in minge ).
                                        Daca va bazati la spin doar pe cauciucul lipicios e recomandabil de inchis unghiul pentru ca mingea zboara afara . Folosind sponge-ul traiectoria se schimba devine mai joasa si o minge bine data in stilul asta nu se mai intoarce.
                                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
                                        X