Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Anunt important in legatura cu Memorialul Paneth Farkas
Discutiile pe care le-am avut cu jucatorii de super liga din tara am hotarit ca turneul de la Cluj - Napoca sa se desfasoare la 3 categorii.
AMATOR - OPEN - MASTERS
In conditiile asta vom suplimenta turneul cu mai multe mese de joc (20 -22 )
Premiile la categoria MASTERS vor fii in bani ,diplome si cite o carte Paleta si Planeta loc 1-2
La categoriile Amator si Open premiile vor fi loc 1-4 cupe , diploma si cite o carte Paleta si Planeta pentru loc 1-2
Vom reveni cu amanunte.
Ultima editare de toth laszlo; 25.sep.2011, 07:14.
O initiativa excelenta.Bravo Shuni.Ma bucur ca se poate si la noi organiza asa ceva.In sfarsit sper ca vom vedea la treaba unii dintre cei mai buni jucatori de tenis de masă din tara.Sper sa fie cat mai numerosi la sectiunea Masters.Aceste initiative ar trebui sa fie niste exemple pt. reprezentantii frtm judeteni gen d-l Sipos(jud.Cluj) pentru a organiza si ei uneori concursuri la care sa participe cei mai buni jucatori ai tarii.
Blade: BtyPrimorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
La turneul de anul trecut am incercat sa achizitionez cartea Paleta si Planeta. Atunci am inteles ca difuzarea ei se face in circuit inchis! Poate s-a schimbat ceva de atunci in politica editorului si astfel vom putea sa o cumparam si noi, muritorii de rand...
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Mangalia zice servus si apare si ea cu un opanist si trei amatori:
Motisan dragos open
medeleanu stefan
medeleanu radu stefan
medeleanu ionut
la buna vedere!
Daca domnul apian pune clasamentul pana la turneu am putea fi patru amatorii... Multumim anticipat!
In legatura cu cumpararea cartii Paleta si Planeta redactate de istoricul Gheorghe I. Bodea se poate cumpara cu pretul de 25 lei buc. in limita stocului.In caz ca se termina stocul vom incerca sa mai procuram niste carti dar nu promit in legatura cu pretul.Tot ce avem acum in stoc il avem la pret de 25 lei.Tinem cont si de inscrierile pe forum sau telefonic in ordinea impartirea cartii.
Shuni, se poate juca si la Open si la Masters ?
Avand in vedere ca sunt 3 categorii banuiesc ca macar una dintre ele va fi decalata, sa inceapa mai tarziu. Care, cum, cand ?
Am incercat sa gasesc pensiuni apropriate salii de sport. Cu scuzele de rigoare nu am reusit sa postez imagini cu locatiile pensiunilor.
Vila Europa:
Cluj-Napoca - 400294
Strada I. Bologa nr. 5
E-mail: office(at)vilaeuropa.ro
Telefon: +40 264 420 406
Telefon/Fax: +40 264 420 293
Telefon mobil: +40 742 250 840
Camera cu pat normal in regim single
99 RON / noapte (24.15 EURO)
Camera cu pat matrimonial in regim single
109 RON / noapte (26.60 EURO)
Camera cu pat dublu (matrimonial - 2 persoane)
119 RON / noapte (29.00 EURO)
Camera cu doua paturi (2 persoane)
119 RON / noapte (29.00 EURO)
Pensiunea GINERO:
Pensiunea se afla situata la 500 m de Hotel Napoca , cu sediul pe str. Eremia Grigorescu nr. 86 , avand parcare , toate facilitatile , internet , piscina . Rezervarile se pot face pe telefon 0744560021 , 0744423639 si pe email : nicolaugh(at)yahoo.com
Camera Single (1) 1 persoane 60.00 RON
Camera Dubla (3) 2 persoane 80.00 RON
Camera Tripla (2) 3 persoane 120.00 RON
VILA PARC:
Adresa: Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 26
Tel./Fax.: (+4)0364-41.18.04
Mobil: (+4)0733-93.90.64
Email: contact(at)vila-parc.ro
Camera cu un pat: 100 Ron
Camera cu doua paturi sau pat matrimonial: 110 Ron
Apartament: 130 Ron*
Pat suplimentar: 20 Ron
Mic dejun optional: 10 Ron
Cafea filtru si ceai: gratuit
Continut minibar: conform listei de preturi afisate in camera
O alta optiune, fiind si partener la acest eveniment BestWestern Plus Fusion Hotel **** ( 4 stele) unde puteti gasi pentru participanti o oferta speciala :
Single 150 de ron cu Mic Dejun Inclus
Double 180 de ron cu Mic dejun Inclus
In camera gasiti Cafea si ceai: gratuit www.bestwesterncluj.ro
rezervari la nr de telefon 0733055923 sau on-line www.bestwesterncluj.ro
Hotelul se afla la o distanta de 2.5 Km de sala.
Masters: Anca Vladimir, Anca Octavian
Amatori:
Anitei Marcel
Pop Mihai
Dan Nasui
Simion Boby
Hriscu Florentina
Deak Sandor ---------- Post added 27-Sep-2011 at 18:51 ---------- Ludus: Mathe Mihai - open
Comentariu