Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Relipire Yasaka Rakza 7 soft

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Relipire Yasaka Rakza 7 soft

Am trecut la rakza 7 soft cam de 3 luni,si sunt foarte multumit de combinatie.
    Mingea se simte foarte bine,mai ales pe Bh.
    Paleta am achizitionat-o de la Viva Sport,baieti care fac o treaba excelenta,se vede ca se pricep in domeniu
    Tot ei mi-au spus ca trebuie sa relipesc fetele odata la 3-4 luni pentru a nu isi pierde proprietatile.
    Este necesar acest lucru?exista unele semne ca fetele trebuie relipite?sau este ca o lege nescrisa a tenisului de masa?
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

Eu zic ca nu trebuie relipite. Nu se schimba nimic - adezivul pe baza de apa nu schimba proprietatile fetei.
    Doar in cazul in care se dezlipeste vreuna sau face bule sau alte probleme trebuie sa le lipesti din nou, altfel, lasa-le asa cum sunt - vei sti la ce sa te astepti de la ele - parerea mea.
    Blog de tenis de masă

Comentariu

Daca fetele stau bine pe lemn, da-le pace, ele sunt cu efect incorporat, iar relipirea nu influenteaza cu nimic dinamica lor. In plus, deslipirea fetelor lipite cu apa e intotdeauna o "trauma" cu consecinte de multe ori ireparabile (sau "reparabile cu un adaos de silicon", cum incerca cineva aici de pe forum sa ne convinga!).
      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

La un moment dat vei simti si auzi ca o lovitura de doga [gol] si mingia nu mai pleaca cu viteza normala ,doar atunci trebuie sa le lipesti din nou .

Comentariu

Va multumesc pentru opinii si sfaturi.
          O sa le las asa cum sunt deocamdata,si pe viitor,o sa urmaresc "semnalmentele"pe care mi le-ati indicat.
          Legat de acel sunet ca de gol,l-am auzit odata,cand am lovit cu Bh,dar numai atunci cand am lovit cu toata puterea,in momentul ala,mi s-au desfundat urechile )

Comentariu

Nu trebuie sa le dezlipesti pentru ca nu isi pierd calitatile. Cand ti se pare ca auzi sunet de "doaga" ia in calcul si temperatura fetei. Eu am avut inainte Rakza 7 si erau un pic cam rapide pentru mine asa ca am trecut pe soft. Am mai mult control insa am pierdut din spin(desi pe site scrie ca au mai mult spin nu e asa). Lipirea fetelor noi e mai usoara intruct sunt curate, nu sunt curbate etc. In momentul in care relipesti fetele poti avea surpriza sa se mai dezlipeasca pe ici pe colo si trebuie sa o iei de la capat, asta in cazul in care nu ai un lipici OK. Eu am avut mari probleme cu lipiciul pana am luat de la Seni (pingpongshop) SPRING FRESH care e excelent. Poti alege in a da unul sau mai multe straturi pe burete in ideea ca vrei sa mai imbunatatesti calitatile fetei. Fetele se lipesc perfect iar lipiciul se da usor jos. Succes!
            YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft

Comentariu

Mitul cu relipitul provine din era speedglue cand adezivul influenta calitatile fetelor! Acum adezivul pe baza de apa are doar rolul de a tine lipite fetele pe lemn asa ca relipitul nu are nici un efect asupra fetelor!
              Fh: Rakza X
              Blade: Bty Innerforce ULC
              Bh: Rakza X Soft

Comentariu

SPRING FRESH de la Yasaka este de fapt un Tuning Glue fara VOC. Am lipit 2 fete una cu un 2 straturi si cealalta cu 4 straturi si se simte un pic de diferenta. In curand va aparea si varianta de la Donic. Poate mai stie cineva cum se comporta acest glue... sa ne mai dea si alte informatii... Eu il folosesc doar de o luna si pot spune ca e OK.
                YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft

Comentariu

Cred ca se recomanda re-lipirea fetelor la 5-6 luni in cazul in care lemnul nu este lacuit. In cazul in care lemnul este lacuit nu ar trebui sa ai probleme. Baietii de la Viva Sport vroiau sa preintampine dezlipirea defectuasa a fetelor in cazul in care peste ceva timp o sa vrei sa schimbi lemnul sau o sa vrei sa le vinzi...etc

Comentariu

si de unde sa stiu daca lemnul a fost sau nu lacuit?cum se poate verifica?lemnul este cel din semnatura

Comentariu

Acest lucru il vei afla doar cand dezlipesti fetele si cureti adezivul de pe lemn .

Comentariu

Nu prea inteleg de ce s-ar recomanda relipirea fetelor cand lemnul nu este lacuit. As spune ca din contra, cand lemnul este nelacuit, fetele se lipesc mult mai tare, deci...
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Aurel Onut Vezi post
                          Nu prea inteleg de ce s-ar recomanda relipirea fetelor cand lemnul nu este lacuit. As spune ca din contra, cand lemnul este nelacuit, fetele se lipesc mult mai tare, deci...
                          Da, sunt total de acord.
                          (at)george25: Nu are rost sa-ti faci atatea probleme. Ai o paleta foarte buna si nu trebuie sa dezlipesti/relipesti nimic
                          www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                          http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

E prima mea paleta cu adevarat profesionala,in sensul ca de la Donic Liga,am trecut la Yasaka Rakza,si vreau ce e mai bine pentru fete,sa isi pastreze proprietatile cat mai mult timp.

Comentariu

Postat în original de george25 Vezi post
                              E prima mea paleta cu adevarat profesionala,in sensul ca de la Donic Liga,am trecut la Yasaka Rakza,si vreau ce e mai bine pentru fete,sa isi pastreze proprietatile cat mai mult timp.
                              Pentru asta trebuie sa le cureti dupa fiecare antrenament (cu un burete umezit cu apa sau cu solutie speciala), sa le pui folii de protectie si sa-ti paleta in husa.

Comentariu

Postat în original de RBlade Vezi post
                                Pentru asta trebuie sa le cureti dupa fiecare antrenament (cu un burete umezit cu apa sau cu solutie speciala), sa le pui folii de protectie si sa-ti paleta in husa.
                                Asta fac deja,de fiecare data le-am sters si ingrijit,ma doare inima cand le vad cu praf pe ele,si nu as putea sa le las asa,bineinteles ca le tin si in husa :d

Comentariu

Am mancat un "tii" mai sus
                                  ---------- Post added 16-Sep-2011 at 23:16 ----------
                                  Postat în original de george25 Vezi post
                                  Asta fac deja,de fiecare data le-am sters si ingrijit,ma doare inima cand le vad cu praf pe ele,si nu as putea sa le las asa,bineinteles ca le tin si in husa :d
                                  E perfect atunci.

Comentariu

Procesare...
                                  X