cumpar lemn tibhar nimbus nou sau second
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn tibhar
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Tibhar Black Gold nu te intereseaza? 100 ronNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Incearca la magazinul din Buzău, au stoc de lemne Tibhar. Sau aduc la comanda. Sau incearca tibhar.de, poate iei direct de la mama lui.TsE
Comentariu
Postat în original de muntean mircea Vezi postnu imi dai adresa de web a magazinului de la buzau daca sti,te rogNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
http://www.b90.ro/index.php?option=c...id=5&Itemid=46
Nimbus VIP OFF la 145 ron. Pare a fi actuala, iunie 2011, poate este pe stoc.TsE
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi posthttp://www.b90.ro/index.php?option=c...id=5&Itemid=46
Nimbus VIP OFF la 145 ron. Pare a fi actuala, iunie 2011, poate este pe stoc.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
si eu am dorit produse de la tibhar...de ce nu au grija de site si nu-i fac un pic de reclama?tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
multumesc pentru informati
---------- Post added 11-Sep-2011 at 08:27 ----------
[/COLOR]Postat în original de adishorul Vezi postda linkul e ok dar oferta nu e actualizata daca imi dai un email iti trimit oferta de pe iulie primita direct de la dna Visteanu.. sau poti pur si simplu sa suni luni si afli live ce au acum i
n oferta si ce au pe stoc ! In oferta de pe iulie lemnul tau este 150 dar... poate mai este si oferta pe augustUltima editare de Mircea Muntean; 11.sep.2011, 07:30.
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Postat în original de Joo Vezi postsi eu am dorit produse de la tibhar...de ce nu au grija de site si nu-i fac un pic de reclama?
In principiu sunt destul de activi, mai putin pe acest forum. La concursul din aprilie din Buzău au fost prezenti cu stand.
Iar preturile de la ei sunt foarte OK.TsE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:08.Procesare...X
Comentariu