ce revenire de forma ....no comment pentru jocul lui Andrei....
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Campionatul European-dublu mixt
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
Înțelept
- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Au inceput mai greu ,dar ce victorie stralucita .
Dupa ce au fost condusi cu 2-0 au castigat cu 4-2 .
Bravo A.FILIMON/E.SAMARA.
Comentariu
Un articol super aparut azi in gazeta sporturilor:
http://www.gsp.ro/sporturi/altele/au...xt-261567.html
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- 66
De remarcat si medalia de bronz al lui A.Crisan cu Melek Hu [tur]
si victoria tinerilor IONESCU/BERNADET .
Viitorul poate suna bine mai ales ca vin din urma si perechea Hunor S./Camalia P.
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2333
- Agnita
- 65
Likes given: 268Likes received: 367
BRAVO ROMANIA!!!!!Felicitari campionilor Europei!Felicitari tuturor celor implicati in obtinerea acestui succes!CHAPEAU!I love table tennis !
Comentariu
Se poate vedea undeva finala?
Pe http://www.laola1.tv/en/int/european...309-1801-.html linkul catre meciul Filimon/Samara- KARAKASEVIC/PASKAUSKIENE e gresit.lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- 66
Postat în original de Teodorus Vezi posthttp://www.laola1.tv/en/int/european...deo/309--.html
Pe acesta se poate vedea.
---------- Post added 10-Sep-2011 at 19:11 ----------
http://www.ettu.org/level2.php?id=5&id2=80
Comentariu
Nea Antal, mai cititi o data ce am scris mai sus: E GRESIT LINKUL PE LAOLA1.tv
(e alt meci sub titlul finalei)lemn: Primorac Carbon black tag
Comentariu
stati usor ca au si oamenii aia niste contracte de respectat.. o sa apara cel mai tarziu poimaine si finalaNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Felicitari campionilor nostri!!! Tenisul de masa e printre putinele sporturi care aduce astfel de medalii si totusi nu este mediatizat mai deloc! Toti se uita cum alearga unii cica fotbalisti pe un teren arabil...Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
Din punctul lor de vedere finala e postata deja. Pe iconita finalei sunt scrisi corect jucatorii. Doar ca se deschide alt meci.
Culmea e ca nu merge nici linkul cu interviul campionilor nostri.
(at)Antal - nu a mers finala nici ieri, am ratat transmisiunea live cu 10 minute si de atunci nu a mai fost postata corect.lemn: Primorac Carbon black tag
Comentariu
Propun sa le scriem un mail celor de la laola1.tv ,e un meci de colectie cu lovituri spectaculoase care nu trebuie ratat.Eu l-am vazut in direct ,dar vreau sa il revad,da filimon niste "bucati"
Comentariu
Postat în original de Teodorus Vezi postPropun sa le scriem un mail celor de la laola1.tv ,e un meci de colectie cu lovituri spectaculoase care nu trebuie ratat.Eu l-am vazut in direct ,dar vreau sa il revad,da filimon niste "bucati"Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de clau Vezi postDin punctul lor de vedere finala e postata deja. Pe iconita finalei sunt scrisi corect jucatorii. Doar ca se deschide alt meci.
Culmea e ca nu merge nici linkul cu interviul campionilor nostri.
(at)Antal - nu a mers finala nici ieri, am ratat transmisiunea live cu 10 minute si de atunci nu a mai fost postata corect.
Clau...nu stiu ce are,nu inteleg,initial credeam ca e o problema temporara.Dimineata mergea...am vazut ce a postat si nea Deni,sincer mergea,acum se pare ca e cum spui tu.Sa functioneze teoria conspiratiei,oare?Ca suntem ROMANIA?M-as mira..sincer sa fiu.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
uitati-va la interviul acordat de campionii nostri dupa terminarea finalei ...e de studiat cu atentie ....aduce putin cu slava veche pe care am incercat s-o inteleg in primul an de facultatePentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- 66
Sa remediat scrisul pentru finala , pe telefon nu merge ca apare eroare dar poate doar din cauza traficului.
Sa probeze cineva de pe calculator !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:46.Procesare...X
Comentariu