Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand Butterfly KeyshotLight Bryce SpeedFX Xiom Ignito Omega 4 Pro Tibhar Nimbus Soft

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand Butterfly KeyshotLight Bryce SpeedFX Xiom Ignito Omega 4 Pro Tibhar Nimbus Soft

Am de vanzare urmatoarele :
    LEMNE :
    1. Xiom Ignito FL - nou, probat cam 2 ore - pret 200 ron
    2. Butterfly Keyshot Light FL - nou, probat cam o jumatate de ora - 280 ron
    3. Yasaka Ma lin Soft Carbon FL - nou, probat cam 2 ore - 120 ron
    FETE :
    1. Xiom Omega IV Pro Red 2.0 mm 156x150 mm - noua, probata cam 1 ora, pret 100 ron
    2. Xiom Omega IV Pro Black 2.0 mm 156x150 mm - noua, probata cam 1 ora, pret 100 ron
    3. Butterfly Bryce Speed FX Red 2.1 mm 154x151 mm - probata ocazional ( maxim 10 ore ) - pret 150 ron
    4. Butterfly Bryce Speed FX Black 2.1 mm 154x153 mm - probata ocazional ( maxim 10 ore ) - pret 150 ron
    5. Tibhar Nimbus Soft Red 2.0 mm 155x151 mm - probata ocazional ( maxim 15 ore ) - pret 80 ron
    PACHETE ;
    1. Fetele Xiom Omega IV Pro - 170 ron ambele fete
    2. Fetele Butterfly Bryce Speed FX - 250 ron ambele fete
    Mentionez ca folosesc doar lipici pe baza de apa ( Stiga Syncro BTG si Bty Freechack ).
    Multumesc.
    Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes...

sal

sa inteleg ca fetele sunt noi?BTY si Tibhar sau au fost jucate f. rar.Ma intereseaza cele doua speed fx si nimbus ultimul pret pt pachetul de trei fete daca zici ca sunt noi
    Ultima editare de sorinoo1; 11.sep.2011, 13:54.

Comentariu

Salut.
      Asa cum am scris mai jos, fetele Bty si Tibhar nu sunt noi, sunt jucate foarte putin si arata foarte bine. Au fost incercate pe diverse lemne ( dupa cum ai vazut am 3 lemne noi la vanzare si mai am 3 acasa... ), insa nu m-am inteles cu ele si de aceea doresc sa le vand.
      Pret pentru pachetul de 3 - 320 ron si platesc eu transportul prin posta romana.
      Multumesc.

Comentariu

Te intereseaza un lemn Kokutaku Laser Drive cum folosesc Miki Manescu si Alexandru Cazacu la schimb? ma interesa Ignito + posibil Omega 4, nu conteaza culoarea negociem

http://www.ttsport.ro/kokutaku-12.ht...drive-792.html
        Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
        FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
        BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Nu, multumesc.

Comentariu

Omega 4 au fost taiate pe Ignito ?
            Xiom Strato / Tenergy 05 fx

Comentariu

Da, pe Ignito.
              ---------- Post added 12-Sep-2011 at 19:15 ----------
              Lemnul Ignito si fetele Omega 4 pleca maine la Brașov.
              Restul sunt disponibile.
              O seara buna.

Comentariu

Update disponibilitate produse :
                LEMNE :
                1. Butterfly Keyshot Light FL - nou, probat cam o jumatate de ora - 250 ron
                2. Yasaka Ma lin Soft Carbon FL - nou, probat cam 2 ore - 120 ron
                FETE :
                1. Xiom Omega IV Pro Red 2.0 mm 156x150 mm - noua, probata cam 1 ora, pret 90 ron
                2. Xiom Omega IV Pro Black 2.0 mm 156x150 mm - noua, probata cam 1 ora, pret 90 ron
                3. Butterfly Bryce Speed FX Red 2.1 mm 154x151 mm - probata ocazional ( maxim 10 ore ) - pret 120 ron
                4. Tibhar Nimbus Soft Red 2.0 mm 155x151 mm - probata ocazional ( maxim 15 ore ) - pret 70 ron
                PACHETE ;

Comentariu

Tibhar Nimbus Soft Red 2.0 mm ,il vreau . O sa te rog sa i mi lasi un nr de tel sa te pot contacta

Comentariu

pereche omega 4 sunt la brasov sau disponibile?

Comentariu

Pentru Nimbus soft - 0723.257.930.
                      Pentru Omega 4 Pro - fetele sunt la mine, au fost la Brașov, nu ne-am inteles pana la urma si s-au intors la mine.
                      LEMNE :
                      FETE :
                      1. Xiom Omega IV Pro Red 2.0 mm 156x150 mm - noua, probata cam 1 ora, pret 90 ron
                      2. Xiom Omega IV Pro Black 2.0 mm 156x150 mm - noua, probata cam 1 ora, pret 90 ron
                      3. Butterfly Bryce Speed FX Red 2.1 mm 154x151 mm - probata ocazional ( maxim 10 ore ) - pret 120 ron
                      4. Tibhar Nimbus Soft Red 2.0 mm 155x151 mm - probata ocazional ( maxim 15 ore ) - pret 70 ron
                      PACHETE ;
                      O seara placuta.

Comentariu

Merge super Nimbusul ,merci mult .

Comentariu

Silviu, cu multa placere.
                          LEMNE :
                          FETE :
                          PACHETE ;
                          Cu stima.

Comentariu

Vad ca aici e 243 nou http://www.tt-shop.ro/off/73-butterf...hot-light.html

Comentariu

Salut.
                              Butterfly Romania are acest produs la oferta, eu din pacate l-am cumparat la pretul normal de 330 ron.
                              Daca cei interesati doresc sa achitioneze lemnul de acolo, eu le urez mult succes, nu e nici o suparare.
                              Cu stima.

Comentariu

FETE :
                                2. Butterfly Bryce Speed FX Red 2.1 mm 154x151 mm - probata ocazional ( maxim 10 ore ) - pret 120 ron
                                3. LKT XT Pro black 2.2 158x153 mm - probata 3 minute, nou-nouta - 35 ron
                                Cu stima.

Comentariu

Procesare...
                                X