Deocamdata folosesc galaxy t11 cu un vario big slam pe bh si un xiom vega elite pe fh.Lemnul este off+ si rigid;pe fh am probleme destul de mari,mai ales ca fh este partea mea mai buna,insa bh merge necrezut de bine.Problemele pe fh ar fi cum ca un retopspin ar sari ori peste masa ori in fileu : este o fereastra foarte mica in care mingea ar lua-o bine spre jumatatea de masa a adversarului;mai este problema taiatelor tari care ,daca nu le lovesc eu,ci doar deschid paleta suficient,sar peste masa.Partea buna era bh,care mergea la fix;alte palete insa nu ma satisfac pe bh si anume,trimit mingea mult prea slabut,in jos,in fileu...
Totusi, m-am hotarat sa schimb lemnul cel putin ,am achizitionat un Balsa carbo x5 fl ,lemn off si mediu-moale ,dar cu care as vrea sa lovesc in continuare bine cu bh .O varianta ar fi sa inversez fetele : sa pun vega elite(fata mai rapida) pe bh si vario big slamul pe fh sau chiar sa achizitionez alta fata ptr bh care ,impreuna cu lemnul, sa se apropie de proprietatile primei palete pe bh.Iar pe fh as avea nevoie sa pot sa lovesc topspinul si sa imprim la randul meu mult efect de topspin mingii,nu doar sa blochez,cum faceam pana acum ca sa mearga mingea pe masa.Sper ca se intelege ce am vrut sa zic.
As prefera fete chinezesti ,oricum sa fie ieftine.
Daca aveti recomandari,nu va sfiiti.
Multumesc.
Totusi, m-am hotarat sa schimb lemnul cel putin ,am achizitionat un Balsa carbo x5 fl ,lemn off si mediu-moale ,dar cu care as vrea sa lovesc in continuare bine cu bh .O varianta ar fi sa inversez fetele : sa pun vega elite(fata mai rapida) pe bh si vario big slamul pe fh sau chiar sa achizitionez alta fata ptr bh care ,impreuna cu lemnul, sa se apropie de proprietatile primei palete pe bh.Iar pe fh as avea nevoie sa pot sa lovesc topspinul si sa imprim la randul meu mult efect de topspin mingii,nu doar sa blochez,cum faceam pana acum ca sa mearga mingea pe masa.Sper ca se intelege ce am vrut sa zic.
As prefera fete chinezesti ,oricum sa fie ieftine.
Daca aveti recomandari,nu va sfiiti.
Multumesc.
Comentariu