Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand paleta Donic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand paleta Donic

salutare...am cumparat ieri o paleta Donic Schildkrot bazata mai mult pe defence dupa cum mi-a spus un pasionat de tenis de masă...paleta nu ma reprezinta pentru ca joc mai mult pe atac...paleta am cumparat-o la pretul de 160 ron si o vand la pretul de 100 ron..
    cei interesati lasati mesaj
    tin sa specific faptul ca o dau si la schimb cu ceva convenabil

o zi buna !
    FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
    www.vivasportshop.ro

Dupa nume pare a fi o paleta gen Metro. Cu 160 RON luai paleta de paleta. Nu stiu daca cineva de pe forumul acesta cumpara asa ceva.
    DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
    BH: DONIC ALLIGATOR DEF
    FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

Comentariu

Cumpara-ti o paleta ca lumea de pe forum, pe asta pune-o bine undeva, cu mentiune"prima mea paleta". Poate ti se pare la misto raspusul, dar eu nu-mi pot ierta gresala de a fi stricat prin indepartarea cauciucului si buretelui, prima mea paleta chinezeasca cu topsheet verde cu pips in(cumparata in 1977!)la care si acum ma gandesc cu drag. A costat 45 de lei si privind-o cu ochii mintii, a fost cea mai frumoasa din cate am avut! Scuze de off topic, dar a trebuit s-o spun.
      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

tot de aici de la vanzare-cumparare sau din alta parte?
        FH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
        www.vivasportshop.ro

Comentariu

La banii aia luai un donic burn+niste fete decente
          Blade : Donic Waldner Black Devil CB
          FH : Donic BlueFire M3 MAX
          BH : Donic BlueFire M3 2.0

Comentariu

Alecsutzu, termina cu dezgroparea a 1000 de anunturi vechi de peste un an, termina si cu postarea ofertei tale in toate anunturile pe care le gasesti.
            Deocamdata am sters multitudinea de oferte...
            Urmeaza avertismente si interziceri.
            lemn: Waldner Dotec Carbon
            fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

Procesare...
            X