Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Schimb sau vand lemn schlager off+ .fl cu timo boll alc fl, diferenta ofer o pereche de fete jucate tenergy 05, sau bryce cu bryce speed, sau tenergy 05 fx . 0720027066 msg, sau pe mail astept rasp. Spor
vandut
Schimb lemn butterfly vsg21-2000 an cu lemn mazunof fl
Vand sau schimb lemn butterfly vsg21-2000 an, cu lemn a. Mazunof ofer diferenta o pereche de fete bryce folosite dar in stare buna , de asemenea si lemnul este ca si nou. 0720027066 msg, sau pe mail astept oferte .spor
schimb 2 fete tibhar , una rosie tibhar sinus 2.1mm jucata 2 antrenamente si una tibhar genius 2.1mm neagra jucata maxim o luna in stare ff buna,, le schimb pentru o pereche de tenergy 05 de asemenea sa fie in stare buna. daca e cineva interesat sa dea msg pe 0720027066 platesc eu transport
schimb lemn schllager carbon cu timo boll alc, sau t boll spirit sau inerforce alc ofer diferenta.(lemnul este in stare f buna are o singura ciupitura pe cant)
paii la care dintre produse ca pe schllager am lipit pe fh, t05 fx bh t05 iar pe vsg am pe fh tibhar sinus iar pe bh tibhar genius.. daca e cineva interesat le dezlipesc si o sa pun poze si la buretele fetelor...,sau lemn...
stiu man insa acum sunt la tara.. cu net de pe tel si semnal 2g...merge canal vineri ajung acasa si o sa pun poze la fiecare produs mersi de info.. esti interesat de ceva anume?
Comentariu