Ce parere aveti (cei care joaca cu acest lemn) Mazunov si ce fete credeti ca s-ar potrivii pentru un joc de atac? Multumesc. Astept pareri!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
A.Mazunov - pareri!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Un tip de la sala are Mazunov, ataca bine de tot cu el, puternic. Dar e greu... caramidaWe are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Dintre toate lemnele cu care am jucat cu Mazunov am dat cel mai mult efect. Poate parea ciudat dar ar trebui introdus factorul spin si la lemne pe langa control sau speed
Este greu intr-adevar dar este un lemn deosebit , foarte , foarte bun si care se impaca cu orice fel de fețe.
Ca sa combati greutatea poti alege ceva fete usoare.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Mai Co la 110 g cat scrie ca are tu vrei sa mai pui si Tenergy...o sa cantareasca cel putin o tona!Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
Cosmine am pus mana mai zilele trecute pe un Mazunov de 97 de grame.. nu dadea impresia ca rupe mana.. depinde cum e creat echilibrul si unde e pus centru de greutate.. incearca inainte de mazunov un korbel sk7 si acela se invarte intre 90 -100 grame!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
da am incercat. dar nu imi place manerul. multumescFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
M. Maze n-am incercat dar nici nu cred ca am pe unde sa incerc si iti dai seama ca nu il cumpar fara sa stiu ce lemn cumpar.FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Cu septearul nu am nimic, pana acum este cel mai bun lemn cu care am dat(pentru mana mea). Si m-am hotarat sa il pastrez. Doar ca o sa pun tenergy 05 pe el.FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
nu mai tin minte daca ai dat sambata cu al meu, ai dat putin cand ne jucam aparare sa vezi daca ia efect da nu ai si tras cu el... si eu zic la fel sa pastrezi septearul
Comentariu
da am dat dar acum ma oftic ca nu am atacat putin cu tenergy-ul sa vad cum se comporta dar cred ca merge bine.FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Multam frumos.
---------- Post added 20-Sep-2011 at 21:38 ----------
Dar despre Bryce speed FX ce parere aveti?
---------- Post added 21-Sep-2011 at 11:25 ----------
Nimic???FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Astept raspunsuri in legatura cu Bryce Speed FX. MultumescFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Si eu am un prieten care joaca foarte bine cu Mazunov si are Tenergy 05 pe FH si Yasaka mark V pe BH (joaca foarte agresiv).
Tenergy 05 sunt foarte bune dar ca si Bryce Speed FX singurul incovenient e ca sunt un pic cam scumpe!
Poate mai scade si BTY preturile ca-i criza...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:57.Procesare...X
Comentariu