Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

joola samba plus

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • joola samba plus

    Salutare tuturor! A folosit cineva aceasta fata? Cum este in comparatie cu vechea samba? Buretele este clasic sau este de generatie noua (putin cauciucat), este mai tare decat buretele de la samba cea veche sau mai moale? Ca si viteza, spin cum se prezinta? Multumesc anticipat pt raspunsuri!

  • #2
    Fetzele sint de ultima generatie , sint tensionate , trebuiau sa apara de mult dar nu erau multumiti de calitati asa ca au fost in teste la fabricant 1 an si ceva .Sint catalogate de la defence extrem pina la Off , deci acopera o plaja foarte mare , La spin sint "Extra High" , iar controlul la fel .
    Sint moi dar nu soft , au viteza f. buna , buretele e dat de producator la 35 * . Comparindu-le cu cele vechi sint un pic mai moi dar arunca mai bine .
    Pe linga toate astea au un sunet deosebit la topspin , deci sint fețe pe care le recomand ptr. orice lemn si ptr. orice jucator iar la mine pe site le gasiti la oferta , ca si pret sint de departe cea mai buna alegere calitate/pret.
    Cei care le-au achizitionat pina acum au fost f. multumiti de ele , oferta mai este inca valabila pina se epuizeaza stocul , apoi revin la pretul corect de 130 lei / buc , acum fiind la 200 lei perechea .
    Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
    Fete de palete tenis de masa
    TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

    Comentariu


    • #3
      Samba + este din noua generatie, made by ESN Germany. Nu necesita relipire cu speed glue sau booster.
      Putin mai tare decat cea veche insa cu siguranta foarte moale. Mai rapida decat Rakza Soft, spin similar. O recomand fanilor fețelor moi precum Rakza soft, F3 BigSlam, Samba cu speed, Joola X-plode Sensitive.
      Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
      FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
      BH: Tibhar Quantum X Pro Max

      Comentariu

      Procesare...
      X