A dat cineva cu el ? Cat e de rapid ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tibhar Samsonov Carbon
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Nimeni nimic ? Macar despre manerele de la Tibhar , am vazut ca cel concav arata putin altfel decat la alte firme. Este comod?Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Re: Tibhar Samsonov Carbon
Postat în original de valiA dat cineva cu el ? Cat e de rapid ?
e foarte dur, sare foarte tare, are si un sweet spot mare, dar parca ii lipsetse ceva, nu stiu sa zic ce anume... ...stii ca sunt unele lemne care parca iti plac, dar nu te conving 100%...eu zic sa il incerci inainte sa il cumperi
Comentariu
Am jucat si eu o perioada cu el.
Super lemn.Erau puse pe el niste fete Butterfly Sriver G2.
O combinatie reusita.
Am observat ca Samsonov serveste ca mine,sau eu ca el...?!
(arunca mingea mult in sus cind serveste).
http://www.4shared.com/file/15402060/a8 ... serva.htmlMizutani SZLC
Dignics 05
Comentariu
Re: Tibhar Samsonov Carbon
Postat în original de EugenPostat în original de valiA dat cineva cu el ? Cat e de rapid ?
e foarte dur, sare foarte tare, are si un sweet spot mare, dar parca ii lipsetse ceva, nu stiu sa zic ce anume... ...stii ca sunt unele lemne care parca iti plac, dar nu te conving 100%...eu zic sa il incerci inainte sa il cumperiBlade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de katyacsiniaAm jucat si eu o perioada cu el.
Super lemn.Erau puse pe el niste fete Butterfly Sriver G2.
O combinatie reusita.
Am observat ca Samsonov serveste ca mine,sau eu ca el...?!
(arunca mingea mult in sus cind serveste).
http://www.4shared.com/file/15402060/a8 ... serva.html
Arunca mingea in sus si face aceeasi miscare pana in momentul impactului cu mingea cand cu o fractiune de secunda schimba imperceptibil felul in care loveste mingea. E un maestru al deghizarii !
Adversarii cred ca se relaxeaza pentru ca Vlady nu ascunde nimic in timpul serviciului si serviciul pare usor de "citit".Blade DHS PG 2
Comentariu
Ce parere aveti de maner ? Cu ce tip de maner ati jucat cu Carbonul ?Blade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de EugenPostat în original de valiCe parere aveti de maner ? Cu ce tip de maner ati jucat cu Carbonul ?Blade DHS PG 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:09.Procesare...X
Comentariu