Joola Fakir , Joola Razor , Donic Piranja Formula , Donic Alligator , Donic Vamp , Donic Sting , Tibhar Grass Devil , Dr.Neubauer :Monster , Inferno , Scalpel , Boomerang , Supr Block ; 20 eur/bucata fara transport. Disponibile in octombrie.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Aduc la comanda fețe non ITTF
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Aduc la comanda fețe non ITTF
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram IancuTaguri: Nimic
organizator local- 04.apr.2010
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
cine joaca cu astfel de buruieni??este legal ?!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
da asa sa fie !!!! MA intrebam daca se accepta astfel de fete in amatour !>>??DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
Salut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
Postat în original de Radu George Vezi postSalut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Doar fetele pe care le-am mentionat;sunt ramase pe stoc intr-un magazin din FrantaNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
junior- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Radu George Vezi postSalut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de jhonOferta continua...
-Una fata inferno - rosu
-Una fata piranja - negru
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Si eu vreau un SUPERBLOCK ROSU OX 0746056622. MULTUMESCBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
k.am notat,multumesc si eu!
---------- Post added 10-Oct-2011 at 22:39 ----------
Fetzele ajung in tara pe 28 octombrie seara;pe 29 le pun la POSTA ROMANANittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
As dori si eu una din aceste fete .1 cu prioritate joola fakir 0.5 rosie sau varianta a 2-a Donic Piranja Formula de 0.5 rosie.rog un M.P.
MultumescBlade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
Cu scuzele de rigoare,ii anunt pe cei care au comandat fete, ca stocul a fost epuizat.Azi m-a sunat prietena mea din Franta ,pe care o rugasem sa achizitioneze fețele si mi-a spus ca a mai gasit 1 singur bucata din toata lista pe care i-o trimisesem.Propritarul magazinului le-a redus pe toate la 10 eur bucata si le-a vandut imediat.Inca o dat imi cer scuze pt faptul ca nu am putut sa ma tin de promisiune.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
si pana la urma care fata a gasit-o inca pe stoc ?
de curiozitate asa/.......Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
eu cred ca totul a fost o farsa !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Friendship sport-http://theo384.free.fr -ia vezi inainte sa arunci vorbe rautacioaseNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
no coment!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Pot sa va spun ca noi (din Arad) am comandat dintre fetele mentionate pe primul post, iar dansu a onorat comanda fara nici o problema...ca ulterior asa a fost sa fie nu cred ca e vina nimanui...dansul este cat se poate de serios...(atat despre farse)Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
ok mea culpa !! scuze cred ca tebuia sa tac acum nu mai pot da inapoi !!! regret cele spuse !!!
---------- Post added 24-Oct-2011 at 22:43 ----------
dar am o intrebare ! de ce nu le=ati cumparat pe toate si ulterior sa le vindeti ca pana la urma treceau toate ca sunt destui amatori??DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Pentru ca nu doream sa astept `pana la urma`...Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:04.Procesare...X
Comentariu