Mentionez ca lemnul a fost dat cu lac special pentru tenis de masă, exista o solutie pe langa clasicul smilgheruit? Acetona este buna? Sau diluantul?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cu ce se ia lacul de pe un lemn?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Cu ce se ia lacul de pe un lemn?
Ultima editare de dado_daniel; 23.sep.2011, 19:50.Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- TestingTaguri: Nimic
da, de smilgher stiam dar ma interesa daca exista alta metoda, in afara de fata lemnului este dat si manerul si daca smilgheruiesc si manerul se cam strica estetica!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Am dat eu cu spirt medicinal.Trebuie sa uzi o carpa curata cu spirt medicinal si sa freci bine lemnul.Toate insemnele,scrisul original ramane pe lemn si se curata frumos lacul.Succes.
E o metoda foarte buna si pt. a curata lemnul de mizerie.
Daca dai cu acetona....diluant....smirghel o sa se curete si scrisul original de pe lemn.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
Eu am curatat lacul de pe un lemn cu toluen. Tot asa cu o carpa muiata frecata suprafata lemnului. Lemnul era butterfly TB ALC asa ca nu s-a dus deloc desenul si scrisul. La lemnele chinezesti insa se cam duce scrisul....Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
Multumesc mult! Am sa incerc prima oara cu spirt medicinal, apoi cu toluen daca nu s-a rezolvat!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Dizolvant pentru lac de unghii (acetona). Functioneaza.
Am incercat si eu. Trebuie curatat in doua-trei reprize, pentru a nu umezi lemnul prea tare, ceea ce s-ar intampla daca insisti sa dai jos tot lacul intr-o singura repriza.
Succes
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:18.Procesare...X
Comentariu