As dori sa achizitionez 2 fete joola samba + si as dori ajutor cu opinii de la cei care au folosit sau au icercat.Multumesc anticipat.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pareri despre joola samba +
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Samba+ e moale, 35 grade duritate, cel mai moale burete produs de ESN. Topsheetul e tot moale si elastic, senzația este similară cu cea oferită de Samba lipta cu speedglue.
Deși aruncă tare, are mult control, dar nu are putere. Merge bine lângă masă și decent la semi-distanță, pe un lemn rigid, OFF+.
După mine, e foarte bună la BH, daca joci in apropierea mesei.
junior- 13.feb.2011
- 157
- Bicaz Neamț
- 41
Likes given: 0Likes received: 0
Multumesc de informatie grasomega...deci e clar ca nu sunt pt mine,obisnuiesc mai ales pe fh sa stau cam departe de masa.I-MI POATE RECOMANDA CINEVA O FATA PENTRU FH ..PENTRU TOPSPIN DE LA DISTANTA PE UN KONG LINGHUI SPECIAL?
Comentariu
In ordinea vitezei (si a pretului).
Joola Energy X-tra
Xiom Vega Euro
Bty Tenergy 05 fx
Bty Tenergy 05Marc Barbu
Comentariu
junior- 13.feb.2011
- 157
- Bicaz Neamț
- 41
Multumesc de sugestii.Dar de Xiom omega IV PRO ce parere aveti ? E fata pentru fh? Mi-a recomandat-o un prieten...Ar merge pe Kong linghui special?
Comentariu
Donic Accuda S1, Donic Traction, Andro Hexer+Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
junior- 13.feb.2011
- 157
- Bicaz Neamț
- 41
Avand in vedere ca m-am lamurit cu fetele ce aveam sa le cumpar si nu le-am cumparat fiind vorba de samba+ vreau sa inchid topicul pentru a lasa loc altor subiecte MAI INTERESANTE.multumesc pentru pareri si explicatii.TOPIC INCHIS.
Comentariu
Deoarece nu e un anunt ci e vorba de pareri despre un echipament redeschid topicul.
In acest fel pot fi lasate ulterior si alte pareri despre aceasta față, pareri care ar putea fi folositoare si altora.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:01.Procesare...X
Comentariu