As dori sa aflu cateva concluzii de la cei care au luat contact cu ea.Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Xiom omega iv pro pentru fh?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Ooooo DA! O fata extraordinara! Cu ea poti da topspin moale, in forta, capace in mare viteza,smash decisiv! Un mic minus la chop! Parerea mea!
PS: Mare grija pe ce lemn o pui!Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Si pe ce lemn s-ar potrivi cel mai bine ?BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Eu am avut Omega IV PRO pe Septear si ALC! Insa am probat si pe TBS si pe Balsa Carbo X5...pe Septear am jucat cel mai mult cu ea si mi-a placut!Fh: Rakza X
Comentariu
junior- 13.feb.2011
- 157
- Bicaz Neamț
- 41
Likes given: 0Likes received: 0
Pe kong linhui special merge foarte bine ,am probat-o si pe un nittaku tenor si vreau sa spun ca e o fata superba.am probat-o si pe schlager light dar vreau sa spun ca pe acesta din urma e foarte greu de controlat din cauza vitezei.Minusul de la chop se remediaza cu timpul pentru ca nu le poti avea pe toate.
Comentariu
Eu vreau sa cumpar un Septear pe care sa pun Xiom omega IV PRO pe FH...si omega IV euro pe BH...problema e ca nu gasesc Septear nou..intrebarea e ce lemn este asemanator cu Septear si care s-ar potrivi cu fetele Xiom...Balsa carbo x5 ??BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Postat în original de mschumy Vezi postEu vreau sa cumpar un Septear pe care sa pun Xiom omega IV PRO pe FH...si omega IV euro pe BH...problema e ca nu gasesc Septear nou..intrebarea e ce lemn este asemanator cu Septear si care s-ar potrivi cu fetele Xiom...Balsa carbo x5 ??Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
Nu are nimeni pe stoc am intrebat..trebuie sa vine comanda in...1..2...3..4 sapt.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
Comentariu
Postat în original de mschumy Vezi postNu are nimeni pe stoc am intrebat..trebuie sa vine comanda in...1..2...3..4 sapt.
incearca si aiciLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Balsa carbo X5 nu are nici o treaba cu Septear are total alta compozitie! Nu lua altceva, asteapta sa vina comanda!!!Fh: Rakza X
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3546Likes received: 1414
Ia-ti Timo Boll Forte ca este Off si tot la fel de bun ca Septearul!!
---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:46 ----------
Acum depinde ce fete vrei pe el. Eu i-am facut fetei cu Xiom Vega Europe si merge super buine, mai bine ca a mea-Ma Lin Carbon cu Xiom Vega ProBlade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Nu are pe stoc http://tenismasa.ro/nittaku-septear/131.htm..am intrebat ...ma gandeam si la Kiso Hinoki VII...pe asta l-am gasit..dar nu stiu cum e in compatatie cu SeptearBLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
Comentariu
Eu zic ca e mult mai placut Septearul. Iar viteza mai potrivita, pt ca "Hinoki VII" o sa vi se para prea rapid.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Din cate citesc Septear iese invingator in duelul cu Balsa carbo x5 si Hinoki VII..deci probabil ca ramane sa astept sa apara lemnul la cineva ...asta in caz ca nu citesc cine stie ce lucruri minunate despre Balsa si imi schimb parerea.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
Comentariu
Nu exista comparatie intre Balsa si Septear! Poate Kiso Hinoki V...dar cel mai bine astepti Septearul! Nu o sa regreti!Fh: Rakza X
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postN-are nici o vina Septear-ulSetup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:41.Procesare...X
Comentariu