L-am cumparat recent,dar m-am plictisit.E in stare perfecta de functionare.Pret 400 ron,transport inclus cu Urgent Curier.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand robot JOOLA TT BUDDY
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ofer si 25 mingi de antrenamentNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
400 ronNittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
valabil...si nu ma numesc Carei...Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2329
- Agnita
- 65
Likes given: 254Likes received: 351
Stimate coleg,
suntem in masura sa anuntam oficializarea si perfectarea tranzactiei(mai repede decat am prevazut).Trimite, asadar,coletul la adresa urmatoare:Zedler Csaba,str.A.Iancu nr.76,555100-Agnita,jud. Sibiu iar noi vom trimite suma stabilita la adresa respectiva.Multumesc.
Te salut cu respect.I love table tennis !
Comentariu
In regula.Voi trimite coletul cu Urgent curier cu ramburs 400 ron.Contravaloarea transportului o suport eu,cum am stabilit.Multumesc.
---------- Post added 10-Oct-2011 at 11:51 ----------
Robotul pleaca la Agnita,la dl Csaba.Subiect inchis!Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:36.Procesare...X
Comentariu