Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Probabil o sa vezi o semifinala Wang Hao - Zhang Jike. Estimez la un 4-1 4-2 Pt Jike. Apoi un 4-1 pt Ma Long vs Jike.
Wang Hao are mult potential, totusi, jocul lui Jike este contra pefecta.
S-a terminat prima semifinala. Batranul LiQin a condus, cu 3-1, meciul a fost senzational, din pacate pt el, a fost intors de WANG HAO. Hao merge in finala.
In meciul Wang Hao - Wang Liqin, ultimul a fost sustinut de public, fapt ce l-a deranjat destul de mult pe Wang Hao. La 3-2 si 10-10 pentru Wang Liqin, Wang Hao s-a uitat de 3 ori cu repros la public cerand parca sa-l lase sa joace. Publicul a simtit si a devenit impartial. Din acel mmoment am vazut cu totii pe acel Wang Hao pe care il stiam, sigur pe sine si increzator in victorie...
Andro Rasanter 48 Butterfly Timo ALC Andro Rasanter 48
In meciul Wang Hao - Wang Liqin, ultimul a fost sustinut de public, fapt ce l-a deranjat destul de mult pe Wang Hao. La 3-2 si 10-10 pentru Wang Liqin, Wang Hao s-a uitat de 3 ori cu repros la public cerand parca sa-l lase sa joace. Publicul a simtit si a devenit impartial. Din acel mmoment am vazut cu totii pe acel Wang Hao pe care il stiam, sigur pe sine si increzator in victorie...
La rotterdam zike a trecut greu de liqin!cat a fost scorul la seturi?
Finala ma long vs wang hao!mizez pe ma long!dar ma long cu cine a jucat în semifinale?
Ma Long a castigat open-ul Suediei fara sa piarda set!
Cred ca ar fi stat altfel lucrurile daca zike ar fi ajuns în finala!a primit o corectie serioasa de la wang liqin!cat a fost scorul w.liqin vs zhang zike?
Ma Long joaca fenomenal. Cu greu cineva ii poate face fata. In general, daca urmariti atent, punctele pierdute sunt pe greselile lui si mai putin castigate de adversar. Mult timp vom auzi de el. Bravo lui.
XIOM Ofensive S Off / ST BH - Victas Limber V1 FH - Xiom Omega 4 Pro
Cred ca ar fi stat altfel lucrurile daca zike ar fi ajuns în finala!a primit o corectie serioasa de la wang liqin!cat a fost scorul w.liqin vs zhang zike?
4-1: WANG Liqin : Zang Jike (11-8,12-10,11-5,6-11,11-9)
Andro Rasanter 48 Butterfly Timo ALC Andro Rasanter 48
Ma Long joaca fenomenal. Cu greu cineva ii poate face fata. In general, daca urmariti atent, punctele pierdute sunt pe greselile lui si mai putin castigate de adversar. Mult timp vom auzi de el. Bravo lui.
Si-a âmbunatatit foarte mult jocul!cel mai complet jucator!un joc bun atat pe fh cat si pe bh.tenisul de masa are nevoie de astfel de jucatori!ma asteptam la mai mult de la zike!4-1 pentru ligin!a fost adus cu picioarele pe pamant!cel mai bun a castigat!
Comentariu