Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Revenirea orasului Arad pe harta AmaTuR este un fapt imbucurator si de bun augur.
Spiritul de initiativa al lui Bogdan Roman si dorinta lui de a apropia jucatorii amatori din Arad si din zonele invecinate ne-au convins sa-i dam un mic ajutor, dupa posibilitati asa ca i-am oferit spre utilizare cele 4 mese achizitionate de AmaTuR in acest an.
Dorinta noastra coincide cu dorinta lui Bogdan, care se pregateste de cumpararea altor cateva mese, asa ca in 2012 ne vom propune cat mai multe turnee B si cel putin un turneu A.
Pentru inceput insa, cele 8 mese pe care le are acum la dispozitie vor fi “calul de bataie” la intalnirea de sambata, pe care o dorim cat mai reusita.
Dragi amaturisti din vestul tarii si din alte regiuni, va invitam sa fiti cat mai multi aproape de Bogdan la acest turneu, pentru a-i da incredere si curaj in initiativa sa de a crea un puternic centru AmaTuR la Arad..
Din Hateg:Neiconi Sabin si Tiruta Ioan pentru amatori
Din Hunedoara: Tincu Catalin/amatori si Mandru Bogdan/open
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
doar Florescu-helicopter? ) Leo unde-i? De ce nu onoreaza turneul ?
poi e numai open si amatori turneul.....trebuia sa faca si o grupa de masters pt Leo
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Cu ocazia "Sf. Dumitru" tin sa-i transmit un calduros " LA MULTI ANI" cu sanatate si tot ce-si doreste colegului MATEI DUMITRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Cu ocazia "Sf. Dumitru" tin sa-i transmit un calduros " LA MULTI ANI" cu sanatate si tot ce-si doreste colegului MATEI DUMITRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc frumos !...Si, daca veni vorba de dorinte, am mai spus o data ca imi doresc sa se dea o cupa si pentru locul 16
Neiconi Sabin si Tiruta Nelu din Hateg se retrag din motive obiective, iar asta..pune un pic sub semnul intrebarii si participarea mea si a lui Tincu, dar postez maine ce si cum...
Deci vin si eu la open....dar Tincu Catalin/amatori se retrage
Comentariu