Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schimb Lemne: FT

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Schimb Lemne: FT

Am vazut pe mytrabletennis.net ca se mai practia schimbul de lemne. Eu as incerca sa vad si ale lemne de curiozitate. As schimba un Maze Advanced All+ pe ceva asemenator din punct de vedere al pretului. (sau +dif)
    M. Maze FL
    FH:Roundell Soft 1.9
    BH: Tenergy 80 1.9

Salut,vad ca ti-ai luat feint long II de 1,1!Sunt foarte curios cum se comporta!Cum e chopul?Blochezi bine cu ea?Cum returnezi serviciile otravite?Reusesti sa faci si faze de atac?

Comentariu

Vad ca ai ''Matsushita Pro-Special''. As dori sa achizitionez si eu unul sau sa-l compar cu ''Chuan Chih-Yuan'' cu tipul de fete : FH:Tackifire C si BH:Sriver-EL . In general as dori daca stie cineva daca aceasta combinatie merge pentru genul ''off-''

Comentariu

By the way, dar de Butterfly ''VSG21-4000-FL'' , semai fabrica, se mai gaseste pe undeva

Comentariu

Postat în original de jordach
          By the way, dar de Butterfly ''VSG21-4000-FL'' , semai fabrica, se mai gaseste pe undeva
          http://www.presports.com/index.php?m...912e7b385d5da5
          Blade DHS PG 2
          FH: DHS Hurricane 3
          BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Postat în original de jordach
            Vad ca ai ''Matsushita Pro-Special''. As dori sa achizitionez si eu unul sau sa-l compar cu ''Chuan Chih-Yuan'' cu tipul de fete : FH:Tackifire C si BH:Sriver-EL . In general as dori daca stie cineva daca aceasta combinatie merge pentru genul ''off-''
            CHUAN CHIH-YUAN OFF- cu TACKIFIRE C este paleta de campion olimpic! Deci sigur combinatia merge. Mai ramane de discutat cam cum e mana care tine paleta! TACKIFIRE C este o fata foarte buna, paradoxal la fel de buna atit pentru atac cit si in aparare. Poti sa dai niste loop-uri fantastice, toate mingile prinzind un efect uluitor.Se preteaza foarte bine la relipire.
            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Sunt ''satisfacut'' ca se gaseste de cumparat acest lemn vali, dar nu mai au FL, asa ca mi-am facut sange rau. As dori sa stiu la ce se refera ''RM''
              Apropos, domnule laky, mana trebuie sa se obisnuiasca, iar loop-urile le-am cam simtit si cam ai dreptate in privinta frumusetii lor

Comentariu

Asa este... asa stau lucururile cu TACKIFIRE C; am testat-o si eu o vreme... dar pe un lemn OFF sau OFF+ recomand vresiunea "max"; altfel... parca "nu sare"
                oricum, este o fata pt topspinisti, dar o sa-i ajute teribil si pe cei care sunt obisnuiti sa serveasca scurt pe FH si cu f f mult efect

Comentariu

si eu as schimba lemnul meu MAZUNOV (fl,off+)pe ceva mai defensiv off-,off.......astept oferte!!!
                  TB ALC/05FX

Comentariu

Postat în original de leordarares
                    Salut,vad ca ti-ai luat feint long II de 1,1!Sunt foarte curios cum se comporta!Cum e chopul?Blochezi bine cu ea?Cum returnezi serviciile otravite?Reusesti sa faci si faze de atac?
                    Azi le-am primit (1 saptamana au facut din Japonia) si am sa le incerc mai diseara sa-ti spun o parere doua.
                    M. Maze FL
                    FH:Roundell Soft 1.9
                    BH: Tenergy 80 1.9

Comentariu

Procesare...
                    X