Domnilor, eu as propune ca taxa pentru turneele A si A+, sa scada de la 35 lei la 20 lei ,fara a se mai pune in calcul asa-zisa MANCARE!!!! De exemplu, eu ma deplasez de la Targoviște la Topoloveni impreuna cu elevii mei pe care ii iau pentru a capata experienta in competitie si dupa un calcul minimal 35 inscrierea + 15 drumul, s-a ajuns la 50 ron!!!!! Puptem salva un 10 ron pentru acestia, deoarece noi- profesorii de educatie fizica, depunem eforturi considerabile pentru a-i putea lua pe acesti copii la aceste competitii minunate, uneori fiind nevoiti sa le platim inscrierea si drumul, pentru ca nu tot timpul dispun de resurse financiare!!! Masa si-o poate lua fiecare de acasa, sau de la locul unde se desfasoara competitia!!! Va multumesc mult si va rog sa luati in calcul si aceasta propunere!!!
---------- Post added 30-Oct-2011 at 11:08 ----------
Copii pana in 18 ani sa plateasca taxa de participare pe jumatate!!!! Cu aceasta ocazie incurajam participarea cat mai multor elevi la aceste turnee!! Ex. La A si A+ 10 ron si la turnee B 5 ron!!! Ar fi exceptional acest lucru!!! Va multumesc!!!
---------- Post added 30-Oct-2011 at 11:08 ----------
Copii pana in 18 ani sa plateasca taxa de participare pe jumatate!!!! Cu aceasta ocazie incurajam participarea cat mai multor elevi la aceste turnee!! Ex. La A si A+ 10 ron si la turnee B 5 ron!!! Ar fi exceptional acest lucru!!! Va multumesc!!!
Comentariu