Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Lista de inscriere ramane deschisa pe site pana la ora 22.00.
Inscrieri suplimentare se pot face si inainte de concurs:
pentru amatori pana maine dimineata la ora 8,30;
pentru OPEN pana maine la ora 12,30.
Stan Cristina-Scorteni-copii
Pupaza Robert-Scorteni-copii
Petcu Florin-Scorteni-copii
Se retrage Arsenie Mihai-Ploiești-AMATUR
Se retrage Doaga Cristian-Baicoi-copii
Multumesc pentru organizarea de toata jena, in care dupa 4 meciuri jucate in grupa de 6 a aparut si al saptelea om.
De asemenea multumesc pentru cine a luat foaia cand mai erau 4 meciuri de jucat si a completat-o din burta, si pentru scoraverajul pus din burta. Cine a facut asta, rusine.
Nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva, cand vedeam pe altii ca se enerveaza pe chestii din astea mi se pare aiurea.
Multumesc pentru organizarea de toata jena, in care dupa 4 meciuri jucate in grupa de 6 a aparut si al saptelea om.
De asemenea multumesc pentru cine a luat foaia cand mai erau 4 meciuri de jucat si a completat-o din burta, si pentru scoraverajul pus din burta. Cine a facut asta, rusine.
Nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva, cand vedeam pe altii ca se enerveaza pe chestii din astea mi se pare aiurea.
Este bine sa citezi grupa cu problema. Organizatorii ce zic? Primul de pe lista a stiut?
Comentariu