Daca nu conteaza marimea cupei, de ce la Amatori sunt mai mici decat la Open? Asta nu ai explicat, in rest totul este de bun simt si toata lumea este de acord!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Baicoi 05.11.2011 open+amatori+copii
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
34--39 Staicu Adrian Galați 0v
nu ca ar conta f mult , dar parca o victorie suna mai bine decit 0 victorii. va rog verificati si corectati. multumesc!
felicitari organizatorilor!
Comentariu
organizator turnee- 17.mar.2009
- 1248
- Baicoi
- 55
Likes given: 0Likes received: 1
Felicitari Rusu Cristian;Felicitari Codreanu Adrian ati fost cei mai buni la acest turneu ,din pacate unii vorbesc doar ca sa se afle in treaba despre cupe sau marimea lor si nu vad adevaratul castig al acestei miscari."E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune" -aviz dl. dantim(sper ca tim nu vine de la timisoreana 12%, ci de la TIMISOARA).
INCA O DATA FELICITARI CASTIGATORILOR SI PARTICIPANTILOR,SPERAM CA V-ATI SIMTIT BINE LA NOI SI SUNT SIGUR CA O SA REVENITI CU PLACERE.
LUCIAN BOZGA
Comentariu
Fii sigur Lucian ca ne-am simtit bine si ca o sa revenim cu placereMa Lin Soft
Yasaka Rakza 7
Xiom Yanus
Comentariu
Ti-am spus sa joci la ''Open''... DRAGOS
sper ca tim nu vine de la timisoreana 12% LUCIAN
La OPEN nu are sansa sa isi faca cota de sticle de bere care le consuma dupa fiecare meci.
Comentariu
luciane despre organizarea turneului numai de bine chestea cu premiile am observato la mai multe tunee si cu berea nu beau Timisoreana ci Bergenbier amatoristii stiu de ce
---------- Post added 08-Nov-2011 at 19:36 ----------
asa ca nu fi suparat pe mine
---------- Post added 08-Nov-2011 at 19:39 ----------
glumeam si eu chiar nu ma intereseaza marimea cupelor si despre tine numai cuvinte de lauda esti un bun organizator
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:42.Procesare...X
Comentariu