Sponsorul general al competitiei a fost Intersport.Lucru extrem de laudabil.Am intrat azi in Iulius Mall.am vizitat si un magazin Intersport.Un set de 6 mingi de antrenament Butterfly=19,95 lei.Cam de 3,5 ori mai mult decat pe forum......
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Preturi echipamente in Intersport
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de cata_60 Vezi postSponsorul general al competitiei a fost Intersport.Lucru extrem de laudabil.Am intrat azi in Iulius Mall.am vizitat si un magazin Intersport.Un set de 6 mingi de antrenament Butterfly=19,95 lei.Cam de 3,5 ori mai mult decat pe forum......Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5842
- Fălticeni
- 64
Likes given: 984Likes received: 1528
Intersport este o multinationala ce opereaza in vreo 38 de tari daca am citit bine pe site-ul lor,cu o cifra de afaceri insumata de peste9 mld $.Ca e Polonia sau Romania, ca afacerea e franchizata sau nu,acestea sunt amnunte de bucatarie interna.Oricum te pot asigura ca preturile practicate nu sunt facute de capul eventualului franchizor roman,ele se incadreaza intr un minim si un maxim stabilt de compania mama..Iar sponsorizarile pt evenimente sportive si culturale nu sunt facute decat conform politicilor firmei mama,ca peste tot in lumea asta.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de cata_60 Vezi postIntersport este o multinationala ce opereaza in vreo 38 de tari daca am citit bine pe site-ul lor,cu o cifra de afaceri insumata de peste9 mld $.Ca e Polonia sau Romania, ca afacerea e franchizata sau nu,acestea sunt amnunte de bucatarie interna.Oricum te pot asigura ca preturile practicate nu sunt facute de capul eventualului franchizor roman,ele se incadreaza intr un minim si un maxim stabilt de compania mama..Iar sponsorizarile pt evenimente sportive si culturale nu sunt facute decat conform politicilor firmei mama,ca peste tot in lumea asta.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
OFF topic
Ar trebui mutate la discutii despre echipament.
Adishorul vezi ca ala e pretul pe bucata = 4 lei/minge ,scrie jos ca sunt la seturi de 3, 12, 72 si 144 bucati!
Oricum la noi cele de antrenament sunt pe la pretul asta pe cand la ei se invart pe la 0,5 $/buc set de 144 (nu tot setul la 0,5$ cum pare din poza).
Nu pot fi mai ieftine decat DHS de 3 stele care ies pe la 2-3 lei/buc in set de 6 buc.
Oricum se pare ca sunt ceva probleme cu procurarea de mingi de calitate la preturi rezonabile cel putin pe noi...Ultima editare de D.D.; 17.oct.2011, 12:57.
Comentariu
Postat în original de D.D. Vezi postAr trebui mutate la discutii despre echipament.
Adishorul vezi ca ala e pretul pe bucata = 4 lei/minge ,scrie jos ca sunt la seturi de 3, 12, 72 si 144 bucati!
Oricum la noi cele de antrenament sunt pe la pretul asta pe cand la ei se invart pe la 0,5 $/buc set de 144 (nu tot setul la 0,5$ cum pare din poza).
Nu pot fi mai ieftine decat DHS de 3 stele care ies pe la 2-3 lei/buc in set de 6 buc.
Oricum se pare ca sunt ceva probleme cu procurarea de mingi de calitate la preturi rezonabile cel putin pe noi...
Deja suntem cam offtopic dar oricum topicul acesta si-a facut treaba asa incat cred ca il putem inchide.Ultima editare de adishorul; 17.oct.2011, 15:43.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postHehe cred ca nu vorbim de acelasi site... ma repet 1,30 usd setul de 3 bucati !!!!! am luat legatura deja cu ei si au spus ca au si la cutii de 12, 72 si 144 dar pretul este altul, diferit de la cutie la cutie. De altfel e usor sa iti dai seama cat e pretul caci daca selectezi setul de 3 iti apare pretul 1,30 in cos.. da stiu pare incredibil pt. noi. Vorbiti cu ei prin email si veti vedea
Deja suntem cam offtopic dar oricum topicul acesta si-a facut treaba asa incat cred ca il putem inchide.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:44.Procesare...X
Comentariu