Cumpar o pereche de fețe tenergy 05 fx sau xiom omega IV europe sau alte fete de generatie noua cu burete mediu-soft cu dimensiuni minime 156/150.Astept oferte.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cumpar o pereche fețe
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
.....ioan72 incepi serios antrenamentele ?
Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Am o pereche de Baracuda in stare foarte buna. Verifica anuntul meu de pe forum, o sa le gasesti interesante
Comentariu
Iti multumesc pentru oferta dar nu doresc baracuda.BLADE:Nittaku Septear ST
FH:tenergy 05 fx
BH:tenergy 05 fx
Comentariu
Scuze ca te intreb ce de iti doresti neaparat Tenergy?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Am jucat cu tenergy 64 si mi-a placut dar doresc ceva cu un burete mediu-soft care sa aibe viteza similara pt a completa un lemn off-.BLADE:Nittaku Septear ST
Comentariu
pentru lemn off- ar trebui mai bine fete cu burete mediu...pentru ca alea soft si medium-soft sunt mai lente...dvs. faceti cum credeti ca e mai bine pt stilul dvs de jocFH: DHS Hurricane 3 Neo BS|Lemn: Donic Waldner Black Devil|BH: Xiom Omega 4 Pro
www.vivasportshop.ro
Comentariu
Am un T05FX SH, negru la 155/154mm, care se intinde la rulare f usor, la 157-158mm.
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-tenis-de-masaLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de alecsutzu35 Vezi postpentru lemn off- ar trebui mai bine fete cu burete mediu...pentru ca alea soft si medium-soft sunt mai lente...dvs. faceti cum credeti ca e mai bine pt stilul dvs de jocwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Va multumesc de sfaturi,eu sper sa gasesc ceva cu burete mediu-soft si cu viteza buna si nu foarte grea (gen omga IV europe).Astept oferte si pareri de la cei mai experimentati.BLADE:Nittaku Septear ST
Comentariu
Rakza 7 soft sau Joola Xplode sensitive sunt destul de aproape cu Xiom Omega IV euro, dar ma rog, asta dupa specificatii. Cred ca merita probate.
Comentariu
Tenergy 05 FX l-as caracteriza mai degraba ca fiind mediu spre mediu-hard, nu mediu-soft. Omega 4 europe, da, este mediu-soft.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut Vezi postTenergy 05 FX l-as caracteriza mai degraba ca fiind mediu spre mediu-hard, nu mediu-soft. Omega 4 europe, da, este mediu-soft.
Oricum bune t05fx,insa pretul lor noi noutze este de-a dreptul nesimtit de mare.
pt.Ioan 72 : Daca vrei ceva foarte moale poti sa optezi pt omega elite.....dar sunt foarte moi alea.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
Ms Bogdane sper sa vin cat de curand la sala.BLADE:Nittaku Septear ST
Comentariu
Postat în original de Zoki Vezi postHmm.Am dat eu cu t05fx si cu omega 4 euro.Mie mi s-a parut o idee mai moale t05fx.
Defapt, la burete cred ca stau cam la fel (T05 FX cu Omega 4 Pro), dar topsheetul de la Omega 4 Pro, pare a fi mai elastic putin, deci per total, ultima pare putin mai moale.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:28.Procesare...X
Comentariu