Se poate si cateva rezultate ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa BTT - Club Mercury București - turneu B (Open+Amatori) 29-10-2011
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
inca se joaka , nu avem rezultate ...Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Multumin Vali pentru poze. O sa pun si eu cateva.
Amatorii au terminat:
I- Aftenii Daniel
II- Tudose Andrei
III- Vranceanu Mihai
IV- Dica Constantin
Felicitari castigatorilor.
La Open erau in carti George Durdun, Cristi Teodor, Vali Boaca si Lungu Cosmin, fara sa fie acesta clasamentul final.
Ma Lex era doar in trecere.Ultima editare de Emil Tudor; 31.oct.2011, 00:05.TsE
Comentariu
Multumim domnului Emil Tudor si lui Tudose Marius pentru un turneu frumos. Felicitari lui Daniel Aftenii.
Comentariu
Rezultate de la OPEN:
Finala: Durdun George - Teodor Cristian - 3-1
Finala mica: Boaca Valentin - Lungu Cosmin - 3-1
Semifinale: Durdun George - Lungu Cosmin - 3-2 / Teodor Cristian - Boaca Valentin - 3-0
PS: Multumim domnului Emil Tudor si lui Tudose Andrei pentru organizarea turneului.Fan Zendong Super ALC - FL
FH: Dignics 09C
BH: Tibhar K3
Comentariu
Piranha strikes again !!!
Se pare ca in lipsa rechinului, a fost cam liniste in acvariu.
Observ si o mica baracuda ce apare tot mai des in fazele finale.
Felicitari !Ultima editare de Serban; 29.oct.2011, 20:23.Joc oricand cu oricine.
Nu ma intristez cand e 11-0 pt. adversar, ma bucur ca am jucat cu unu' mai bun.
paleta: TBS & Baracuda 2,0 / Baracuda 2,0
nivel: petarda spre pocnitoare
Comentariu
Felicitari si multumim Emil Tudor si lui Tudose Andrei pentru organizarea turneului.
Multumim Ovidelu pentru tot!
---------- Post added 30-Oct-2011 at 00:21 ----------
Postat în original de sevraj Vezi postMultumim domnului Emil Tudor si lui Tudose Marius pentru un turneu frumos. Felicitari lui Daniel Aftenii.Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Fh: JOOLA X-PLODE SENSITIVE
Bh: Dr. Neubauer-SUPER BLOCK
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Clasament Amatori "B", 29.10.2011, Bucharest Table Tennis - Vergului, București
1. Aftenii Daniel, B
2. Tudose Andrei
3. Vrînceanu Mihai
4. Dica Constantin, Craiova
5-8
ON HO
Dumitru Gheorghe, B loc 108 amatur
Tudor Emil
Dobritoiu Dragos
9-12
Achimescu Ovidiu
Papacu Bejoli, IF
Filoteanu Adrian
Ganga Alexandru
2v:13
Dumitrescu Razvan
1v: 14-16
Vranceanu Gabriel
Dena Corneliu
Tonciu Mihai
0v: 17-19
Tudose Gabriel
Postolache Florin
Radulescu Codrut
S-au jucat 3 grupe inferioare de 6-7, 4 grupe superioare de 3, eliminatorii de 8.
Eliminatoriile au fost foarte disputate, majoritatea partidelor fiind decise in cate 5 seturi.
Castigatorul a defilat...cedand foarte putine seturi. Plus partidele de biliard din pauze... Felicitari pentru primele doua diplome.....urmeaza Open si pozele.TsE
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Clasament OPEN "B", 29.10.2011, Bucharest Table Tennis - Vergului, București
1. Durdun Gheorghe
2. Teodor Cristian
3. Boaca Valentin
4. Lungu Cosmin
5-8
Cionoiu Cristian
Petrov Danut
Codreanu Adrian
Macarenco Mario
9-12
Motoroi Costi
Rada Catalin
Micuda Mihai
Dinulescu Tanase
13-14 2v
Coroianu Mircea
Tudor Florin
15-17 1v
Dumitru Traian
Dinu Gheorghe
Philippe
18-19 0v
Stanciu
Uta Adrian
Aici ierbarii n-au avut sanse de promovare in grupele superioare, si au mai fost si alte surprize, cu exceptia podiumului.
In afara concursului au venit sa asiste mai multe personalitati locale al tenisului de masa. Atmosfera de concurs mare. Felicitari castigatorului si tuturor participantilor.TsE
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
http://s946.photobucket.com/albums/a...view=slideshow
Poze.
Lipseste premierea amatori loc 3-4 si OPEN.Ultima editare de Emil Tudor; 30.oct.2011, 13:41.TsE
Comentariu
Postat în original de Emil Tudor Vezi postClasament OPEN "B", 29.10.2011, Bucharest Table Tennis - Vergului, București
1. Durdun Gheorghe
2. Teodor Cristian
3. Boaca Valentin
4. Lungu Cosmin
5-8
Cionoiu Cristian
Petrov Danut
Codreanu Adrian
Macarenco Mario
9-12
Motoroi Costi
Rada Catalin
Micuda Mihai
Dinulescu Tanase
13-14 2v
Coroianu Mircea
Tudor Florin
15-17 1v
Dumitru Traian
Dinu Gheorghe
Philippe
18-19 0v
Stanciu
Uta Adrian
Aici ierbarii n-au avut sanse de promovare in grupele superioare, si au mai fost si alte surprize, cu exceptia podiumului.
In afara concursului au venit sa asiste mai multe personalitati locale al tenisului de masa. Atmosfera de concurs mare. Felicitari castigatorului si tuturor participantilor.
De ce sa ne mintim in halul asta asa pe fata fara sa ne punem nici macar un semn de intrebare?
Toate astea doar pentru a da bine fata de salile care sunt in circuit si au astfel de turnee.
De exemplu de ce domul Popescu Valentin nu a participat desi l-am vazut in poze?
Asta este un mare semn de intrebare si este foarte ciudat care trebuie notat.
De ce se joaca table si nu sah?
Asta iar este un alt semn.
Eu cred ca dvs nu puteti raspunde la aceste intrebari ci doar anul 2012 sa tineti minte asta
Lasand gluma, turneu frumos cu voie buna si distractie ca de obicei, im pare rau ca nu am putut participa si eu
Felicitari si la cat mai multe turnee reusite data viitoare vin sa joc direct cu castigatorul dl Aftenii sa-l ard in grupele inferioare sa nu aiba sanse mai apoi decat la table ))).
Comentariu
Postat în original de taiegatu Vezi postDomnule Tudor Emil lasa domle laudele ca nu a fost chiar asa!
De ce sa ne mintim in halul asta asa pe fata fara sa ne punem nici macar un semn de intrebare?
Toate astea doar pentru a da bine fata de salile care sunt in circuit si au astfel de turnee.
De exemplu de ce domul Popescu Valentin nu a participat desi l-am vazut in poze?
Asta este un mare semn de intrebare si este foarte ciudat care trebuie notat.
De ce se joaca table si nu sah?
Asta iar este un alt semn.
Eu cred ca dvs nu puteti raspunde la aceste intrebari ci doar anul 2012 sa tineti minte asta
Lasand gluma, turneu frumos cu voie buna si distractie ca de obicei, im pare rau ca nu am putut participa si eu
Felicitari si la cat mai multe turnee reusite data viitoare vin sa joc direct cu castigatorul dl Aftenii sa-l ard in grupele inferioare sa nu aiba sanse mai apoi decat la table ))).
1.sa va prezentati
2.sa stiti sa pierdeti
3.sa stiti sa dati in iarba
4.sa treceti de grupe.....
5.......eliminatoriu
6.si finala tot eu o castig
Inedit mod de a ma felicita,(bine ca te cunosc.
numai bine!!!Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Felicitari pentru turneul reusit atat participantilor cat si organizatorilor.
Daniel ai inceput sa te obisnuiesti cu podiumul,continua tot asa!
Comentariu
Postat în original de DANIEL_SAN Vezi postOricand cu placere dl Clapa,dar ca sa jucati cu mine si sa castigati aveti nevoie de urmatoarele:
1.sa va prezentati
2.sa stiti sa pierdeti
3.sa stiti sa dati in iarba
4.sa treceti de grupe.....
5.......eliminatoriu
6.si finala tot eu o castig
Inedit mod de a ma felicita,(bine ca te cunosc.
numai bine!!!
raspuns:
1. daca sefa mea (nevasta) ma lasa si nu-mi da un ciomag dupa cap ca sa am o scuza pertinenta de neparticipare (din seria, ma doare capu, nu am chef etc ) MA PREZINT - aici sfatul ar este sa nu te insori )
2. Daca nu as stii sa pierd asta inseamna ca locul I mi-ar apartine todeuna - da parese ca lipsa de skill este din belsug si-mi aduce aceasta stiinta fara prea mult efort sa capat asa ceva
3. Stiu sa o culeg, sa o usuc, sa o depozitez, sa bag furca-n ea, ce o fi asa mare chestie sa dau si cu mingea in ea?
4. Eu trec de grupe toata treaba e sa nu treaca ele de mine )) si ca bun prieten ce esti ma ajuti tu sa trec de vreme ce ai iesit campion (ma bazez pe asta )) )
5. idem la eliminare banuiesc ca vrei sa ma ajuti cu eliminarea )
6. nu am cum sa nu te las sa castigi finala pt ca eu am inima buna si nu pot sa indur sa vad chinul unui prieten, asa ca cel mai bun cedeaza )
7. Inedit mod de a ma felicita,(bine ca te cunosc. - Sunt baiat destept si ma mandresc cu asta si nu-mi plac monotoniile asa ca multumesc pentru compliment eram sigur ca te prinzi )
8. numai victorii )
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postFelicitari pentru turneul reusit atat participantilor cat si organizatorilor.
Daniel ai inceput sa te obisnuiesti cu podiumul,continua tot asa!
---------- Post added 01-Nov-2011 at 02:07 ----------
Postat în original de taiegatu Vezi postsa raspundem la supiect si precis ca de aia sunt o fire tehnica
raspuns:
1. daca sefa mea (nevasta) ma lasa si nu-mi da un ciomag dupa cap ca sa am o scuza pertinenta de neparticipare (din seria, ma doare capu, nu am chef etc ) MA PREZINT - aici sfatul ar este sa nu te insori )
2. Daca nu as stii sa pierd asta inseamna ca locul I mi-ar apartine todeuna - da parese ca lipsa de skill este din belsug si-mi aduce aceasta stiinta fara prea mult efort sa capat asa ceva
3. Stiu sa o culeg, sa o usuc, sa o depozitez, sa bag furca-n ea, ce o fi asa mare chestie sa dau si cu mingea in ea?
4. Eu trec de grupe toata treaba e sa nu treaca ele de mine )) si ca bun prieten ce esti ma ajuti tu sa trec de vreme ce ai iesit campion (ma bazez pe asta )) )
5. idem la eliminare banuiesc ca vrei sa ma ajuti cu eliminarea )
6. nu am cum sa nu te las sa castigi finala pt ca eu am inima buna si nu pot sa indur sa vad chinul unui prieten, asa ca cel mai bun cedeaza )
7. Inedit mod de a ma felicita,(bine ca te cunosc. - Sunt baiat destept si ma mandresc cu asta si nu-mi plac monotoniile asa ca multumesc pentru compliment eram sigur ca te prinzi )
8. numai victorii )
P.S. ai facut pe multi sa sufere cu mesajul asta)Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Comentariu
astept sa iti vad talentul in continuare(viva))Blade: Dr. Neubauer-SPECIAL
Comentariu
Doamnelor si domnilor trebuie sa scriu acest post pentru ca nu pot refuza dorinta arzatoare a domnului Aftenii de a afla toata lumea de pe forum ca dansul in data de 2 Noiembrie 2011 ma invins la meciuri in cadrul disputei de la VIVA din aceata data cu scorul de 2-1. Din cate gandesc eu pt dansul este o mare realizare de vreme ce ce a avut aceasta dorinta arzatoare.
Trebuie sa mai consemnez dupa cum domnul Daniel a dorit ca meciurile s-au incheiat dupa cum urmeaza:
meciul 1 - 3-1 pt domnul Aftenii setul 1 14-12 setul 2 11-6 setul 3 11-9
meciul 2 - 3-0 pentru mine setul 1 11-6 setul 2 11-9 setul 3 11-4
meciul 3 - 3-1 pentru domnul aftenii setul 1 13-11 setul 2 11-7 setul 3 11-9
tin sa-i adresez sincere felicitari pe aceasta cale si mai mentionez ca de data aceasta a fost mai bun.
pana la confruntarea viitoare numai succesuri, eshece, almanahe si mult bafta.
---------- Post added 03-Nov-2011 at 12:44 ----------
Postat în original de taiegatu Vezi postDoamnelor si domnilor trebuie sa scriu acest post pentru ca nu pot refuza dorinta arzatoare a domnului Aftenii de a afla toata lumea de pe forum ca dansul in data de 2 Noiembrie 2011 ma invins la meciuri in cadrul disputei de la VIVA din aceata data cu scorul de 2-1. Din cate gandesc eu pt dansul este o mare realizare de vreme ce ce a avut aceasta dorinta arzatoare.
Trebuie sa mai consemnez dupa cum domnul Daniel a dorit ca meciurile s-au incheiat dupa cum urmeaza:
meciul 1 - 3-1 pt domnul Aftenii setul 1 14-12 setul 2 11-6 setul 3 11-9
meciul 2 - 3-0 pentru mine setul 1 11-6 setul 2 11-9 setul 3 11-4
meciul 3 - 3-1 pentru domnul aftenii setul 1 13-11 setul 2 11-7 setul 3 11-9
tin sa-i adresez sincere felicitari pe aceasta cale si mai mentionez ca de data aceasta a fost mai bun.
pana la confruntarea viitoare numai succesuri, eshece, almanahe si mult bafta.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:46.Procesare...X
Comentariu