Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

jucatorul preferat

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• jucatorul preferat

salut tuturor
    as vrea sa stiu care a fost jucatorul care va impresonat cel mai mult la mondialele de la zagreb
    nu am facut un pol pentru ca nu aveam cum sa includ toti jucatorii preferati ai fiecaruia

Wang Liquin - tocmai l-a batut pe Ma in finala cu 4-3

Comentariu

Desi a luat bataie de la Ma Lin, Samsonov m-a impresionat.E calm si cumpatat.

Comentariu

poate astai problema o fi prea cumpatat
        sa fi calm este foarte bine dar in tenis nu cred ca tre sa fi cumpatat
        poate asta o fo maxim ce el o putut da in acel moment

Comentariu

Imi place pt ca e calm, asta e ideea in principiu. Echilibrul (sugerat prin "cumpatat") e o urmare a acestui calm. Poti sa mai iei sensul cuvantului cumpatat ca fiind "stapan pe sine" prin faptul ca nu isi arata nici emotiile si cu atat mai putin nervii.O alta dovada a cumpatului este faptul ca joaca fiecare punct la maxim, nu se lasa cand este in avantaj mare, chiar daca este sigur de victorie.
          Ca sa intelegi sensul la care ma gandeam cand am spus "cumpatat" am sa fac o paralela intre Samsonov si Kreanga. Kreanga ataca unele mingi cat poate de tare si se lasa descoperit(necumpatat), Samsonov cand ataca si lasa o parte a mesei total neacoperita e sigur de castigarea punctului.
          Poate m-am exprimat gresit folosind cuvantul "cumpatat", dar altul nu mi-a venit in minte . sry

Comentariu

pare rau ca team inteles gresit

Comentariu

In urma semifinalei dintre Ma Lin si Wang Hao am ramas placut impresionat de acesta din urma desi a luat bataie cu 4-2.A dat impresia ca este un jucator echilibrat, complet ca arsenal de lovituri si cu o tactica la fel de buna ca a lui Ma Lin.Lucrul care l-a facut sa piarda a fost ca nu a avut consistenta in executarea loviturilor iar Ma Lin a exploatat acest lucru.
              Blade: Stiga Clipper Wood
              FH: Sriver FX
              BH: Tackifire Special Soft

&&

Blade: Primorac Carbon
              FH: Sriver G2 FX
              BH: Tackifire Chop

Comentariu

Mi-au placut Ma Lin pentru exuberanta sa (isi exprima foarte clar sentimentele) si toti chinezii in general. Se vede o diferenta de clasa intre chinezi si restul lumii. Chinezii joaca alt tenis decat europenii care sunt slabi la jocul scurt de deasupra mesei. Singurii adversari pe masura pentru chinezi sunt coreenii. Europenii dupa iesirea din scena a marilor suedezi au ramas cam in fundul gol , ca sa zic asa.
                Blade DHS PG 2
                FH: DHS Hurricane 3
                BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Ca sa ii mai batem pe asiatici ne trebuie un jucator cu forehand-ul lui Boll, backhandul lui Kreanga (cand ii merge ca la campionatul asta a fost aproape null), si un joc de picioare a unui pugilist.
                  Cred ca noi europenii aici pierdem in fata asiaticilor, la jocul de picioare, aia cu o singura fata acopera toata masa.
                  Blade : Nitakku Septear (OFF)
                  FH>Joola Express Two
                  BH>Butterfly Speedy PO

Comentariu

Europenii sunt slabi la jocul scurt de pe masa , acolo unde erau buni un Waldner sau Persson . Chinezii ataca rapid (Malin chiar din serve) si nu ii lasa pe europeni sa ajunga la schimburi lungi acolo unde se simt ei mai bine.
                    Blade DHS PG 2

Comentariu

da ma lin ataca extrordinar de pe masa mie mi se pare punctul lui forte
                      ma enerveaza ca foloseste prea mult lovitura de backhand clasica
                      ce ciuda mio fost cand am auzit scorul vai sa ai 7-1 in setu 5 si sa nu castigi
                      da totusi mi se pare cel mai bun din lume la momentu actual

Comentariu

Da , clar , si mie mi se pare cel mai bun din lume , pacat , cred ca a cazut psihic
                        Blade DHS PG 2

Comentariu

Ideea e cam asa: Ma Lin bate pe oricine, Wang Liqin bate pe Ma Lin.

Comentariu

Postat în original de filo
                            Ideea e cam asa: Ma Lin bate pe oricine, Wang Liqin bate pe Ma Lin.
                            Blade DHS PG 2

Comentariu

Salut

Am fost la Zagreb si pot spune ca a fost extraordinara sala.

Galeria si asa mai departe, tinand cont ca nu vorbim de fotbal...

La finala chiar am strigat Hai Wang Liqin!

A fost superba revenirea si mobilizarea exemplara.

Cu adevarat o finala de campionat mondial.

In rest Zagreb e un oras pentru buzunare europene, dar au niste autostrazi care rivalizeaza cu cele din Germania si Franta.

Din pacate n-am reusit sa fac poze cu vreun jucator mare pentru ca nu era permis, adica nu ajungeai la ei, insa faptul ca i-am vazut in carne si oase a fost o chestie magica.

Cine a mai fost la mondiale il asteptam cu pareri.
                              Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
                              Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
                              Oricine se joaca insa putini joaca...

Comentariu

Super ! Asa ocazii poti avea odata in viata .
                                Blade DHS PG 2

Comentariu

Si acum oferta pt Ionut : antrenament cu Ma Lin

http://www.megaupload.com/?d=K4ZI3QC7http://www.megaupload.com/?d=Z4A9NJEW
                                  -astea is doua zipuri care trebe recombinate
                                  Blade DHS PG 2

Comentariu

pfoai vali te tzuc tat
                                    mama ce surpriza miai facut
                                    unde lai gasit ca io caut in prostie si nu am gasit pana amu

Comentariu

Postat în original de ionut pocol
                                      pfoai vali te tzuc tat
                                      mama ce surpriza miai facut
                                      unde lai gasit ca io caut in prostie si nu am gasit pana amu
                                      Pe forumu asta . Eu le-am dat jos , Ma Lin e o tzara mai tinerel si mai slabutz , dar ele e cu Yan Sen . Amandoi penholderi.

http://www.tabletennis.gr/forum/default.asp
                                      Blade DHS PG 2

Comentariu

Procesare...
                                      X