Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Despre Haifu Shark II, black, max

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Despre Haifu Shark II, black, max

    Din luna august am renunțat sa mai joc cu Tenergy pe forehand din cauza prețului prohibitiv și m-am orientat spre fețe chinezești. Am luat DHS H3 Neo si am jucat o vreme cu el lipit simplu cu apa și apoi l-am tunat cu Falco Booster. M-am adaptat fara probleme la aceasta schimbare si mi-am propus sa pun de acum incolo doar chinezarii pe forehand. H3 e in stare buna, imi place sa joc cu ea dar curiozitatea m-a indemnat sa mai caut si alte chinezari acceptabile la pret.
    Asa am ajuns la Haifu Shark II pre tuned. Am citit pe forumuri ca se prezinta foarte bine dpdv calitativ, spre deosebire de DHS, ceea ce este perfect adevarat. Pachetul este vidat si fața mirosea ?ngrozitor cand l-am deschis. Eu am luat varianta soft pe ideea ca oricum fețele chinezesti sunt tari de felul lor. Fata nu este lipicioasa, este grippy , la fel ca fețele tensor sau japoneze și spre deosebire de H3 Neo mingea sare din ea atunci cand o lași sa cada de la 20-30 cm. Conform specificațiilor de pe pachet am dat cu lipici doar pe lemn (TBS), pe buretele feței fiind un strat de ”jeleu” , cred ca de la substanța cu care a fost tunata in fabrica.
    Eu incerc sa dau topsin in tot ce misca pe partea dreapta a mesei asa ca analiza mea e facuta din perspectiva unui jucator care se vrea ofensiv. SharkII e mai inceata ca Tenergy05 și ca H3 neo, arunca mingea pe o traiectorie medie. Nu are un burete asa puternic ca H3 sau T05 fapt pentru care de la 2 m de masa e nevoie de o miscare puternica a bratului/corpului pentru ca mingea sa ajunga pe masa adversarului cu suficienta viteza. Spinul este foarte bun. La serve trebuie sa mai lucrez ca sa le aduc la nivelul celor obtinute cu H3 Neo și asta din cauza buretelui mai elastic de la Shark.
    Aceste observații sunt facute dupa doua ore de joc. Am sa mai adaug informații pe parcurs.
    Hurricane III (by Nittaku)
    Jun Mizutani ZLC
    Nittaku Hammond Z2

  • #2
    vad ca e varianta red sponge, am si eu Blue whale 2 red sponge, nu sunt multumit de viteza (mica) si traiectorie (scurta si fara forward)

    trebuie sa mai ai rabdare, dupa 2 ore inca nu e la potential maxim, are nevoie de acel break-in



    PS: vezi ca mie mi-a colorat un lemn buretele ala
    Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
    FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
    BH: Tibhar Quantum X Pro Max

    Comentariu


    • #3
      Lemnul meu e lacuit asa ca nu vor fi probleme cu culoarea, se va curața.
      Se poate sa isi dea drumul dupa cateva ore. Si H3Neo a devenit in timp mai moale.
      Hurricane III (by Nittaku)
      Jun Mizutani ZLC
      Nittaku Hammond Z2

      Comentariu


      • #4
        Fața se prezinta în condiții foarte bune, fara niciun semn de uzura. Am jucat cu ea la Mediaș și nu a fost afectata deloc de condensul care s-a format la un moment dat. Imi pare rau ca nu am luat-o de culoare roșie ca sa o pun pe bh, ar fi facut pereche foarte buna cu Dhs H3Neo. Sunt dispus sa o cedez cuiva curios pentru 75 ron ca sa experimentez altceva.
        Hurricane III (by Nittaku)
        Jun Mizutani ZLC
        Nittaku Hammond Z2

        Comentariu


        • #5
          Salut!Am citit pe un forum(cred,ca pe OOAC).A aparut Haifu Shark III,care dupa ce spun ei acolo e mai performanta ca Tenergy.Am cautat-o si e foarte scumpa.Asteptam sa se ieftineasca.
          Dr.Levi Balsa Carbo Combi.FH:Xiom Vega Pro 2.0 BH:TSP Curl P1-r 0.5.
          Red+Black Kazak C. FH:SpinLord Marder IV Max BH:SpinLord Agenda 1.0

          Comentariu


          • #6
            Eu la Baicoi am jucat cu un Shark II pe BH, tot cu burete rosu, dar duritate medie, tratata cu booster de la Stiga.

            Cel putin in cazul meu fata a reactionat destul de prost la condensul care a fost prin sala la un moment dat (din fericire a disparut la finala). Totusi cand nu a fost condens fata s-a comportat foarte bine, ceva mai bine decat Blue Whale 2 de 37 de grade cu care jucasem pana atunci ... aici insa sunt convins ca buretele un pic mai tare m-a ajutat, varianta medium are cam 38-38.5 duritate din ce am simtit eu.

            E normal ca varianta cu burete soft sa nu aiba forta cand te departezi de masa, cu varianta cu burete mediu topsinul de la distanta este suficient de puternic.
            Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

            FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
            BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

            Comentariu

            Procesare...
            X