Am avut neplacuta surpriza sa constat la concursul de la Alesd ca anumiti jucatori care erau capi de serie au dat meciuri in grupe pentru a-si favoriza jucatori din aceeasi localitate sau in defavoarea altor jucatori. De aceea propun un sistem de punctaj bazat nu pe faza in care a fost eliminat jucatorul ci pe balanta victorii-infrangeri din turneu a fiecarui jucator astfel pentru fiecare victorie din grupele inferioare sa se dea un anumit punctaj (de ex. 1p cu jucatori necalificati din grupe si 2 puncte cu jucatorii calificati) totodata jucatorii considerati capi de serie nr. 1 (care nu pot fi decat jucatori din top 10 si castigatori de turnee) sa li se puna puncte de penalizare daca pierd in grupele inferioare sau superioare cu jucatori mai slab cotati, dar acestia vor avea prioritate la asezarea pe tabloul eliminatoriu.
Inca nu stiu exact cum sa fac dar astept si parerile voastre pentru ca sa facem un sistem echitabil si corect.
Inca nu stiu exact cum sa fac dar astept si parerile voastre pentru ca sa facem un sistem echitabil si corect.
Comentariu