Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
xu xni-kim [speranta koreenilor]19 ani
interesant moment kim la serviciu xu xin se aseaza la primire cab se initieze intentia de serva chinezul se ridica si arbitru acorda punct castigat koreanului.1-1 la seturi
Ultima editare de Antal Denes; 06.nov.2011, 16:12.
M-am uitat si eu la toata transmisia de azi de pe Eurosport 2. Cel mai frumos meci mi s-a parut cel inregistrat, Germania China la baieti, Ovcharov a facut un meci mare de tot, se vedea cum ii tremura mana de la 8-4 incolo in setul 4 dar a reusit sa se adune si sa atace un retur exact cand trebuia. Cat cavalerism in setul doi parca intre Xu Xin si Steger, la 10-0 Xin serveste intentionat in fileu sa nu-i dea 11-0 si apoi imediat Steger returneaza si el intentionat in aut
...mda, la primul meci din finala dupa primul set am crezut ca Ryu matura masa cu Ma Long, a inceput in forta...ca dupa aceea sa se rupa in doua...oricum a fost un meci foarte spectaculos...nu stiu daca nemtii erau in stare sa ofere spectacolul coreenilor...
Pana la urma 3-0 China? Eu urmaream pe Eurosport cand s-a taiat finala si mi-a dat sa vad nu stiu ce meci de fotbal!!! M-am umplut de nervi!!! Si comentatorul ala era mortal cum incerca el sa o dea in termeni tehnici gen avut paleta prea deschisa sau cu tehnica de filigran! )
Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
He, he! N-am vazut meciurile, dar inca nu i-a spus nimeni comentatorului s-o lase mai moale cu tehnica de filigran? Inca de acu' ceva vreme avea o adevarata obsesie pentru expresia asta, la fiecare net mai deosebit il lauda pe jucator cat de tehnic era ...
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Nup! Inca o mai foloseste! ---------- Post added 06-Nov-2011 at 21:03 ---------- Am vazut de 2 ori o lovitura la Xu Xin care ma lasat masca! A incercat-o o data in semifinala cu Bastian prin setul 3 la scorul de 3-0 sau 4-0 dar nu i-a iesit si inca o data astazi in finala nu mai stiu setul dar i-a iesit! Daca a mai remarcat cineva lovitura sa-mi zica si mie cum se numeste!
Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Bine ca nu transmit astia pe Eurosport ... i-am ascultat 20 min si m-am ingrozit ce comentariu faceau cei doi. Numai prostii debitau, ceva de groaza - incredibil
Asa ca, Laola sa traiasca
"Comentatorul" a ajuns sa spuna la un moment dat ca in China sunt 300.000.000 de jucatori legitimati. E greu de crezut ca unul din 5 joaca tenis de masă ca jucator legitimat, dar te mai pui pentru un zero "0" , mai bine il dam ("zero-ul") ca nota comentatorului!!!!!!!
Blade:TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon FH:Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05 BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu