Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

PARERI despre Waldener Dotec coarbon cu slice 40 pe BH

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• PARERI despre Waldener Dotec coarbon cu slice 40 pe BH

Salut,
    Am incercat zilele trecute un setup intresant: un lemn Donic Waldner Dotec Carbon care avea pe FH acuda S3 iar pe BH Slice 40.
    Am citit tot ce se putea pe acest forum dar toate parerile faceau referire la acudaS3 pe BH si diferite fete pe FH.
    Eu as vrea sa stiu parerile voastre despre Slice 40 pe BH la aceste lemn?
    Va multumesc!

Parerea mea este ca e cam impotriva logicii sa pui o fata defensiva de tipul Donic Slice pe un lemn ofensiv cu carbon... pt Donic Slice exista alte lemne mult mai potrivite si mult mai ieftine si bineineles fara carbon. Bafta.
    Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Sunt de acord ca sunt lemne mult mai potrivite pentru Donic Slice dar nu poti sa echilibrezi un setup realizand o combinatie intre un lemn mai rapid si o fata mai lenta?

Comentariu

Poti. Slice e o fata excelenta. Dar pentru aparare nu e suficienta doar o fata. Un jucator cu experienta te inchide imediat.
        TsE

Comentariu

Am jucat si eu cu acel setup, in zona Piata Sudului, nu?
          Pe mine m-a interesat priza lemnului, chiar si un incepator ca mine a realizat ca fetele erau cam prea incete pentru acel lemn.
          Eu mi-am pus pe Donic Waldner Dotec Carbon asa:Acuda S3 pe BH, iar pe FH, Donic Baracuda.
          Si mi se pare mai ok.
          Daca vrei sa dai cu paleta mea, PM me.

Comentariu

Postat în original de puiutu Vezi post
            Am jucat si eu cu acel setup, in zona Piata Sudului, nu?
            Pe mine m-a interesat priza lemnului, chiar si un incepator ca mine a realizat ca fetele erau cam prea incete pentru acel lemn.
            Eu mi-am pus pe Donic Waldner Dotec Carbon asa:Acuda S3 pe BH, iar pe FH, Donic Baracuda.
            Si mi se pare mai ok.
            Daca vrei sa dai cu paleta mea, PM me.
            ehehe.. asta deja e cu totul alta socoteala.. scopul si mijlocul de realizare se intalnesc in mod fericit
            Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Multumesc puiutu, chiar as vrea sa incerc paleta ta. Poate stabilim o intilnire?

Comentariu

am jucat si eu cu acest lemn pe fh aveam baracuda si pe bh am pus slice dar pt mine sarea prea tare asa ca am pus pe bh un takefire si am jucat f bine cu acest setup pana am scimbat lemnul !!
                DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Procesare...
                X