salut.
as avea si eu nevoie de niste informatii legate de cateva fete si lemne de la stiga.
am cautat pe diferite forumuri de tenis de masă informatii despre diferite produse stiga, insa rar am gasit mai mult de 2-3 randuri.
m-ar interesa un feedback despre lemne/fete daca este posibil.
fete :
Stiga BOOST TC/TX ( ce diferente notabile ar fi comparativ cu BOOST TS ? )
Stiga Magna TS 2
Stiga Almana Sound Synergy Tech
lemne:
Stiga Hybrid Wood NCT
Stiga Titanium 5.4
Stiga Carbo 7.6 WRB
Stiga Cliperwood CR WRB
Stiga KevTech WRB
cunosc specificatiile producatorului, insa as dori sa stiu cum se comporta lemnele/fetele in realitate, care ar fi avantajele si dezavantajele lor, una fata de alta.
de asemenea, exista vreo diferenta notabila intre utilizarea kevlarului la constructia lemnului comparativ cu carbonul ?
multumesc anticipat !
as avea si eu nevoie de niste informatii legate de cateva fete si lemne de la stiga.
am cautat pe diferite forumuri de tenis de masă informatii despre diferite produse stiga, insa rar am gasit mai mult de 2-3 randuri.
m-ar interesa un feedback despre lemne/fete daca este posibil.
fete :
Stiga BOOST TC/TX ( ce diferente notabile ar fi comparativ cu BOOST TS ? )
Stiga Magna TS 2
Stiga Almana Sound Synergy Tech
lemne:
Stiga Hybrid Wood NCT
Stiga Titanium 5.4
Stiga Carbo 7.6 WRB
Stiga Cliperwood CR WRB
Stiga KevTech WRB
cunosc specificatiile producatorului, insa as dori sa stiu cum se comporta lemnele/fetele in realitate, care ar fi avantajele si dezavantajele lor, una fata de alta.
de asemenea, exista vreo diferenta notabila intre utilizarea kevlarului la constructia lemnului comparativ cu carbonul ?
multumesc anticipat !
Comentariu