Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ceva preferinte? De exemplu vreo firma anume, aprobat ITTF, grosime blat, noua/second...spun asta pentru a mai restrange posibilitatile caci gama de mese este mare desi in banii astia nu cred sa gasesti mare lucru... ---------- Post added 04-Nov-2011 at 19:22 ---------- Sa nu uit muta anuntul in forumul de vanzare-cumparare!
Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Ceva preferinte? De exemplu vreo firma anume, aprobat ITTF, grosime blat, noua/second...spun asta pentru a mai restrange posibilitatile caci gama de mese este mare desi in banii astia nu cred sa gasesti mare lucru... ---------- Post added 04-Nov-2011 at 19:22 ---------- Sa nu uit muta anuntul in forumul de vanzare-cumparare!
Salut,
Merci, ce sa zic, mai ales tinand cont de restrictiile de pret, cred ca e dificil sa faci pretentii legat de firma.
Nu conteaza daca e noua sau SH, importanta e sa fie buna.
Blatul, nu stiu in ce masura conteaza (tinand cont de faptul ca e indoor si pentru amatori) - dar teoretic banui ca un blat mai gros e mai bun.
Ca sa revin la caracteristicile cautarii, important esta sa fie in intervalul de pret definit, sa fie pliabila, sa fie pe role, si evident in restrictiile asta cea mai buna calitate posibila.
Legat de mutarea postului vad deja ca e in Anunturi Vanzare Cumparare.
Tudor ---------- Post added 07-Nov-2011 at 10:07 ----------
Tudor a zis ca intre 500-1000 lei cauta... in Metro e 580, cea mai ieftina pana in momentul de fata. Ideea era daca stie cineva ceva mai bun calitativ, si in bugetul specificat. Va multumim oricum pentru recomandari.
Comentariu