Vand Butterfly Keyshot Light st.,cantuit,stare foarte buna! o sa pun poze ptr doritori! pret 230 ron.......usor negociabil!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Butterfly Keyshot Light st
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
de ce il daiîși cu ce fete l-ai incercat?e rapid are control da ceva detali ca ajuta la vanzareBlade: kiso hinoki VII
Fete:BH Joola samba+ FH Tibhar nimbus sound
tel.0741118700
are un simt soft si nu vibreaza deloc....nu imi place reteta asta cu materiale composite! revin la clipperul meu care are ceva vibratii in comparatie cu Keyshot! lemnul il am de la un prieten care l-a cumparat acum vreo 2-3 luni de la domnul Valigti......nici lui nu-i place! ce sa zic.....suntem de moda veche.....preferam lemnele fara materiale composite
---------- Post added 05-Nov-2011 at 21:13 ----------
este un lemn off si a fost incercat cu dhs skyline tg3 pe fh si un stiga boost tc pe bhBlade : Butterfly Keyshot Light
FH : DHS Skyline TG 3 Blue Sponge
BH : Stiga Boost TS
Comentariu
am postat poze facute cu telefonul, maine o sa le inlocuiesc cu altele mai clare !
---------- Post added 14-Nov-2011 at 18:14 ----------
VALABIL ! Am revenit cu poze noi ! Pret nou 200 Ron !
EDITAT CLAU:
am "reparat" eu pozele. va rog sa cititi aici pentru a vedea cum se pun poze pe forum.Blade : Butterfly Keyshot Light
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3541Likes received: 1414
Cum se impaca cu fete Xiom Omega IV, ai idee?
---------- Post added 15-Nov-2011 at 18:47 ----------
sau Vega Pro? Ca m-ar interesa.Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
nu stiu sa va raspund concret....eu am un dhs skyline tg3 si o stiga boost tc si merge binishor! inainte am avut un dhs huricane 3 neo si bty sriver L si mi-a placut mult mai mult.......am probat si cu tenergy 05 si la fel mi-a placut dar cu xiom vega pro sau omega IV nu am dat! .....o sa incerc la sala sa vad daca are cineva si o sa probez.....pana atunci nu stiu sa va raspund....stima si toate cele bune!Blade : Butterfly Keyshot Light
Comentariu
poate am gresit ceva cand le-am pus....o sa verific! dati-mi o adresa de mail si le trimit putin mai tarziu .....mi-a mai zis cineva ca nu le vede!Blade : Butterfly Keyshot Light
Comentariu
Postat în original de zenO Vezi postpoate am gresit ceva cand le-am pus....o sa verific! dati-mi o adresa de mail si le trimit putin mai tarziu .....mi-a mai zis cineva ca nu le vede!Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
imi car mii de scuze...cred ca am gresit ceva cand le-am pus.....o sa va trimit in seara asta poze pe mail!
---------- Post added 16-Nov-2011 at 19:08 ----------
v-am trimis mail amandurora!.... multumesc pentru intelegere!Blade : Butterfly Keyshot Light
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:49.Procesare...X
Comentariu