TURNEU B LA ADJUD PE 2 IUNIE INCEPAND CU ORA 12.00,SIS.::2 GRUPE .SEMIFINALE SI FINALA!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU B LA ADJUD
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Amanunte despre turneu
Am dori amanunte despre acest turneu, cine stie poate venim sa ne incalzim si noi un pic pentru sambata urmatoare.
A spus cineva cuvantul CRAP?
Cea vrut sa spuna ?Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Locurile pentru Adjud s-au ocupat. Cat priveste ''crap'', suntem un grup de pescari-amatori, loco, ca si acest turneu.
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Cum adica s-au ocupat???
Da cati sunteti de nu mai are loc nimeni!!!!!
Claudiu fi atent ce persoane sunt acolo ca asa si io fac 7 turnee b pana la Cupa Romaniei si toti castigatorii sau organizatorii o sa aiba drept de joc
Deja e prea de tot!!!!Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
asta e sala,crezi ca se poate face un turneu cu 19 jucatori?
...si daca te uiti pe clasamentul general sunt peste 20 de Adjudeni in circuit care au prioritate!!TB ALC/05FX
Comentariu
Nu trebuie date explicatii. Eu am considerat ca 12 jucatori sunt suficienti pentru locul unde se joaca.
Eu nu/nu am condamn/at pe nimeni cate turnee face. Este problema fiecaruia unde si cand merge.
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de tycutzCum adica s-au ocupat???
Da cati sunteti de nu mai are loc nimeni!!!!!
Claudiu fi atent ce persoane sunt acolo ca asa si io fac 7 turnee b pana la Cupa Romaniei si toti castigatorii sau organizatorii o sa aiba drept de joc
Deja e prea de tot!!!!
Cu alte cuvinte: Adjudul.........nu intindeti coarda.........
Comentariu
de ce sa intinda coarda,e un turneu B ca oricare altul si au drept de participare la cupa romaniei conform regulilor tale organizatorii turneelor A si B implicit si castigatorii acestor turnee.
... daca ma insel asta e!!TB ALC/05FX
Comentariu
pentru filo
Daca mai aveam un dubiu in priveste turneele de B, acum m-am lamurit definitiv. Nu aveam de gind sa mergem la Adjud, dar am vrut sa ne convingem ca turneele de B sunt in majoritatea lor o FACATURA.
Quat erat demonstratum.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Re: pentru filo
Postat în original de mariusDaca mai aveam un dubiu in priveste turneele de B, acum m-am lamurit definitiv. Nu aveam de gind sa mergem la Adjud, dar am vrut sa ne convingem ca turneele de B sunt in majoritatea lor o FACATURA.
Quat erat demonstratum.
Comentariu
pt. filo
Precizez ca turneele organizate de filo nu au fost o facaturaBlade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
Comentariu
Pai ar fi bine sa precizezi care crezi ca sint, ca sa nu te intrebam fiecare pe rind ce ai vrut sa zici...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
nu mai precizez nimic, vad ca se ofenseaza de fapt cei la care nu am vrut sa ma refer, pe care nu pot sai acuz de nimic.
M-a luat valul vazind ca nu sunt singurul care a sesizat ca ceva nu-i in regula .Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
Comentariu
am poze de la fiecare turneu b din adjud !!
avem sala la dispozitie oricand ca doar platim ce jucam si cu cateva telefoane si un pix am reusit sa organizam un turneu B.
un turneu B inseamna mai mult o distractie intre prieteni:miscare,sprit, gratar si sa ne simtim bine...nu facem performanta!!!...
din piatra neamt sunteti destui,ati putea organiza lejer un turneu B la 2 mese ca nu trebuie mare organizare!!!TB ALC/05FX
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Si daca din Piatra Neamț vreau sa participe la turneu nu au voie ca is prea buni....daca tot zici ca nu faci performanta si alea alea atunci ce conteaza cine castiga asa de mult?
Te cam contrazici singur.........
Amatour nu e locul de asemenea anemozitati......
PS:
Apropo cei din Bistrița sa nu mai veniti la Cluj la turnee ca sunteti prea buni si puteti face si voi acolo la voi ca sunteti destui......
)Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
daca omu a zis clar ca nu mai sunt locuri(ca si turneele au un maxim de locuri in functie de nr ul meselor) si ca Adjudenii au prioritate de ce p... mea mai comentezi,iti place sa iriti oamenii s au ce?>?
...daca turneul national e pt toata tara atunci cel LOCAL pt cine e???
Comentariu
ciprian,ai poze si cu alexa de la ultimul turneu b? in alta ordine de idei cine vrea sa vina e binevenit. de fapt ne gindeam noi sa ne lipim de cei de la piatra neamt cu citeva deplasari in oras la ei, sa mai invatam si noi cite ceva,la cita bataie am luat pina acum nu mai conteaza apropo ciprian ,nu cumva tre sa platesti drepturi de publicare la foto?timo boll zl
tenergy fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:19.Procesare...X
Comentariu