Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Butterfly ridica preturile din nou!!!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Butterfly ridica preturile din nou!!!

Tocmai am primit acest mail de la un magazin online

We have just received notice from Butterfly that most Butterfly product price will be increased again effective 11/15/2011.
    Here are some examples:

All Tenergy, Spin art, Bryce Speed: $79.99 each
    Sriver, Sriver EL and FX: $42.99
    Timo Boll ALC; $159.99
    Innerforce ZLC, Mizutani Jun: $239.99
    Timo Boll ZLC: $266.99
    Timo Spirit, Viscaria, Schlager Carbon: $132.99
    Centrefold 25 Table: $2249.99
    Please Take a look if you need anything before the effective date.
    Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
    FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
    BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Nu-i nici o problema, sunt și alte firme pe piața.
    Probabil ca le merge foarte bine și-și permit.
    DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
    BH: DONIC ALLIGATOR DEF
    FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

Comentariu

preturile sunt in dolari, iar dolarul a dat a scazut peste tot datorita politici monetare americane, in lei tot la fel ajunge.

Comentariu

Postat în original de Sheshu Vezi post
        Nu-i nici o problema, sunt și alte firme pe piața.
        Probabil ca le merge foarte bine și-și permit.
        PS: Sunt mare fan Butterfly, am jucat mulți ani cu paleta de la ei dar când au crescut prețurile mi-am dat seama ca de fapt eu muncesc pentru banii aia așa ca am mai prospectat puțin piața și am vazut ca și Donic sare bine daca știi sa dai cu paleta, ca nici chinezeștile nu sunt rele, dimpotriva am avut o surpriza placuta. Așa ca sunt sigur ca pasionații de tenis de masă care au buget redus vor gasi materiale de calitate la celelalte firme respectabile. Eu vad reacția celor de la Butterfly similara multor branduri comerciale de pe piața (?n alte domenii) care în vreme de criza s-au profilat ca și produse de lux cu piața speciala. Și decât sa vânda mult cu adaos mic vând puțin la superprețuri.

Comentariu

Butterfly e un fel de Intel al produselor de tenis de masă, adica trag de pret cat vor ei doar pt faptu' ca au nume sonor. Nu-i nimic lasa ca exista si alternative cu performante asemanatoare la bani mai putini

Comentariu

Am fost un mare fan al produselor butterfly pt ca nu incape nici un dubiu ca sunt foarte bune insa am fost nevoit sa trec si eu la celelalte branduri mai ieftine pentru ca parca totusi prea exagereaza cu preturile acestea sau cine stie ce strategie au cei de la firma.In orice caz in regres nu vor intra pt ca in tarile din vest,America,Japonia sau Australia amatorii de tenis nu veniturile noastre lunare le au.Cu toate ca au produse foarte bune calitativ raman la parerea ca diferenta intre produsele donic si butterfly de exemplu sau tibhar si butterfly chiar si andro si butterfly nu e atat de mare precum arata preturile.
            Lemne: DHS Hurricane Long W968
            FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
            BH: Tibhar MxP 2,0

Comentariu

Preturile totusi tin de cerere si oferta ,din moment ce au multe cereri nu vad sa scada pretul.
              Mergi la teatru te inbraci in costum,la cinema merge si sacoul.

Comentariu

sal.bty are piata de desfacere f mare in tarile cu putere mare de cumparare,credeti ca ei cand scumpesc produsele se gandesc ca romanii sufera???nici in cot nu-i doare de noi ca avem salarii de 200-250 euro...si e vai de mama noastra,si atata timp cat exista si oameni cu bani dornici de produse cu fluturi v-or exista si aceste preturi.....eu nu zic ca nu merita aceste produse,doar ca noi ca romani nu ni le permitem asa des.....am vazut filmari de la firma bty si se lucreaza ff mult manual....acei meseriasi care le creeaza trebuiesc platiti .....si nu la nivel de romania ci de nivel japonez.....problema mare este la comerciantii care au adaosuri f mari....respect pt acei romani care vand produse la un pret decent,cu un adaos decent....si sunt cativa si aici....
                fh-xiom vega-pro 2mm
                blade--galaxy-v16
                bh-xiom omega tour--max

Comentariu

Postat în original de NuSeeK Vezi post
                  Butterfly e un fel de Intel al produselor de tenis de masă
                  Mai degraba Apple, bun si scump
                  Jun Mizutani
                  Tenergy 05 FX

Comentariu

pai Bty are marfa si la preturi permisibile...a, daca vrem numai varfuri de gama sau ultime aparitii ca asta ne face campioni atunci platim, asa se intampla cand stai mai mult pe net si mai putin in sala.
                    de altfel boala preturilor mari la noile aparitii a inceput sa se ia la toti, ma refer la firmele serioase care aduc inovatie in materialele noi si nu la clonatori.

Comentariu

pe acest site au crescut de la 74 la 80 $ (shipping gratuit)
                      pe ttnpp au crescut de la 64 la 67
                      Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
                      FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
                      BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Dupa cum am mai spus de multe ori raportul pret/calitate pentru BTY este mult sub cel al altor producatori. Toate fetele DHS din generatia NEO, dupa tunning sunt peste Tenergy la aproape toate capitolele.
                        Blade : Donic Waldner Dotec Carbon

FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
                        BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0

Comentariu

Postat în original de victor0987 Vezi post
                          preturile sunt in dolari, iar dolarul a dat a scazut peste tot datorita politici monetare americane, in lei tot la fel ajunge.
                          Nu a scazut dolarul fata de leu... E 3.18 Lei.
                          www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                          http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Totusi nu inteleg strategia asta a celor de la Butterfly!
                            Fh: Rakza X
                            Blade: Bty Innerforce ULC
                            Bh: Rakza X Soft

Comentariu

Au marketing bine pus la punct. Vand foarte bine in alte parti unde 200 de dolari sau euro pe o paleta nu este salariul mediu pe economie. Si daca le merge si exista cerere cresc preturile. De asta pot profita celelalte firme care fac marfa de calitate.

Comentariu

Avem alte posibilitati, Yasaka, Xiom, Dhs ect. Vreti ca acestia sa dea faliment?
                                Blade - Timo Boll ZLF - OFF
                                FH - Xiom Sigma II Pro
                                BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Lasai sa creasca cat o sa poata nu e singura firma mai sunt si altele+m'am lamurit cu butterfly.
                                  Blade:Butterfly Kong Linghui Special ST
                                  FH:Joola Rhyzm
                                  BH:Joola Samba+ max

Comentariu

Vin din urma foarte tare Xiom si TSP!!! Asa ca avem de unde alege!!! Nemtesti sunt si astea, bani sa avem!!!
                                    FH - Xiom Sigma II Pro
                                    BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Totusi Butterfly ramane o firma cu renume si istorie care are fani ce ii vor ramane fideli...chiar si in randul romanilor!
                                      Fh: Rakza X
                                      Blade: Bty Innerforce ULC
                                      Bh: Rakza X Soft

Comentariu

Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi post
                                        Vin din urma foarte tare Xiom si TSP!!! Asa ca avem de unde alege!!! Nemtesti sunt si astea, bani sa avem!!!
                                        Xiom e coreeana, TSP si Butterfly sunt japoneze.
                                        www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                                        http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Brandul Xiom e corean, dar fetele sunt fabricate in Germania!
                                          Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                                          Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Aveti dreptate!! Coreeni le fac pentru Asia iar nemtii le fabrica pentru Europa!!
                                            FH - Xiom Sigma II Pro
                                            BH- Xiom Sigma II Pro

Comentariu

Jucam fetele "chineze", pe lemnele japoneze, cu viteza americana si cu tactica germana.
                                              Lemn- Bty Viscaria
                                              FH - TENERGY 05
                                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                                              X