va salut dl adi am o fata donic slice buna pt taiat si topsin de rever dar preferam sa dau o paleta nu o fata dar daca aceasta fata este pe stilul elevului dvs atunci vo trimit \1va rog sa postati adresa de expediere !! multumesc !!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:18 ----------
salut Danut, am un tanar cu posibilitati reduse de la tara la Budacu de Sus unde ma duc saptamanal, si joc si tenis, ai avea vre-o paleta ca donatie, as vrea sa-i fac o surpriza, ca de jucat joaca cu paletele pe care le prinde pe acolo, nu are o paleta personala. multumesc astept un raspuns.
alexandru de la Bistrița
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:19 ----------
am primit acesr mp !!va rog dati mesaje pt donatii doar aici si eventual adresa de expediere sa o dati mp !!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:20 ----------
oricum va voi trimite paleta !! lasati adresa p mp!!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 22:10 ----------
fata donic slie va pleca cate baia mare dlui adi catri pt un elev l dansului!!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:18 ----------
salut Danut, am un tanar cu posibilitati reduse de la tara la Budacu de Sus unde ma duc saptamanal, si joc si tenis, ai avea vre-o paleta ca donatie, as vrea sa-i fac o surpriza, ca de jucat joaca cu paletele pe care le prinde pe acolo, nu are o paleta personala. multumesc astept un raspuns.
alexandru de la Bistrița
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:19 ----------
am primit acesr mp !!va rog dati mesaje pt donatii doar aici si eventual adresa de expediere sa o dati mp !!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:20 ----------
oricum va voi trimite paleta !! lasati adresa p mp!!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 22:10 ----------
fata donic slie va pleca cate baia mare dlui adi catri pt un elev l dansului!!
Comentariu