Anul acesta ne-am confruntat cu o lipsa de jucatori cauzata de retrageri si transferuri. Cu o saptamana inainte de etapa de A si B am anuntat retragerea echipelor din campionat.
In Divizia B ramasesem doar 2 jucatori: Marian Navacioiu si cu mine. Marius Constantinescu cu unele probleme, Mihai Craioveanu plecat din tara.
In Divizia A, un singur jucator: Cristi Teodor. Alex Ciobanu cu serviciul, Cristi Rusu plecat din tara.
Datorita unui prieten si coleg din Calificari, care mi-a spus ca este pacat sa renunt la efortul depus de jucatorii de la SK in ultimii ani, am inceput sa caut solutii. Urmarea a fost legitimarea pentru Divizia A a unui copil de 13 ani ( Blindescu Stefan ) si a acestui coleg. Pentru Divizia B, a aparut un nume surpriza datorita performantelor din Amatur: Sipos Nandor.
Iata ce a iesit in Divizia A:
Sport Kombat II București - Romgaz Mediaș 5 - 3
Noro - Campean Mihai - 3 - 1
Noro - Maierean Alex - 3 - 2
Noro - Cucean Cristian - 3 - 2 in toamna 2013, Cucean i-a batut pe Ciobanu si pe Rusu
Blindescu Alex - Cucean Cristian - 0 - 3
Teodor Cristian - Maierean Alex - 3 - 0
Teodor Cristian - Cucean Cristian 3 - 1
Blindescu Alex - Campean Mihai - 0 - 3
Teodor Cristian - Campean Mihai - 0 - 3
100% AMATUR
In Divizia B ramasesem doar 2 jucatori: Marian Navacioiu si cu mine. Marius Constantinescu cu unele probleme, Mihai Craioveanu plecat din tara.
In Divizia A, un singur jucator: Cristi Teodor. Alex Ciobanu cu serviciul, Cristi Rusu plecat din tara.
Datorita unui prieten si coleg din Calificari, care mi-a spus ca este pacat sa renunt la efortul depus de jucatorii de la SK in ultimii ani, am inceput sa caut solutii. Urmarea a fost legitimarea pentru Divizia A a unui copil de 13 ani ( Blindescu Stefan ) si a acestui coleg. Pentru Divizia B, a aparut un nume surpriza datorita performantelor din Amatur: Sipos Nandor.
Iata ce a iesit in Divizia A:
Sport Kombat II București - Romgaz Mediaș 5 - 3
Noro - Campean Mihai - 3 - 1
Noro - Maierean Alex - 3 - 2
Noro - Cucean Cristian - 3 - 2 in toamna 2013, Cucean i-a batut pe Ciobanu si pe Rusu
Blindescu Alex - Cucean Cristian - 0 - 3
Teodor Cristian - Maierean Alex - 3 - 0
Teodor Cristian - Cucean Cristian 3 - 1
Blindescu Alex - Campean Mihai - 0 - 3
Teodor Cristian - Campean Mihai - 0 - 3
100% AMATUR
Comentariu