Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
De la noi cine participa ?
Pana acum numai jucatori exotici.
de la noi nu participa nimeni.
sunt doar 16 jucatori impartiti in 4 grupe (cam ca la noi la Amatur turneu B )
jucatorii paticipanti si rezultatele de pana acum se pot vedea pe link-ul: http://www.ittf.com/competitions/tes...n_ID=2092&rnd=
Andro Rasanter 48 Butterfly Timo ALC Andro Rasanter 48
de la noi nu participa nimeni.
sunt doar 16 jucatori impartiti in 4 grupe (cam ca la noi la Amatur turneu B )
jucatorii paticipanti si rezultatele de pana acum se pot vedea pe link-ul: http://www.ittf.com/competitions/tes...n_ID=2092&rnd=
da sunt cam putinei.. si cand ma gandesc ca prin primavara vroiam sa vad si eu Parisul
Se pare ca nu a fost intamplare la JooSeH, dupa ce il bate pe Boll, il incinge si pe Mizutani, in finala mica, 4-0.
Joc foarte bun facut de coreean, un singur set echilibrat, setul 3, 11-9 ---------- Post added 13-Nov-2011 at 16:37 ---------- urmeaza finala mare, wang hao - jike
Se pare ca nu a fost intamplare la JooSeH, dupa ce il bate pe Boll, il incinge si pe Mizutani, in finala mica, 4-0.
Joc foarte bun facut de coreean, un singur set echilibrat, setul 3, 11-9
---------- Post added 13-Nov-2011 at 16:37 ----------
Ma bag si eu in topic cu o intrebare: daca Ma Long e cel mai bun si cel mai in forma la ora asta iar chinezii au trimis 2 baieti mai slabi decat el adica Wang Hao si Zhang Jike care au luat locul unu si locul doi ma gandesc ca au facut un pic de "economie" Putea Malong sa ia mai mult decat locul I ? Sigur ca nu. S-a odihnit si el putin iar colegii au rezolvat cam tot era de rezolvat la Paris ! Supereficient.
Nu, China i-a trimis pe cei care o vor reprezenta la Olimpiada, mai ales ca daca va uitati peste lista de participanti mai toti vor fi la Londra anul viitor.
Daca lucrurile cu aurul la proba pe echipe sunt destul de clare ... la simplu pot aparea surprize, cum a fost infrangerea lui Wang Hao la Cupa Mondiala pe echipe cu putin timp in urma, aici el si-a luat revansa in fata lui Dima.
Stau si ma gandesc acum daca e corect ca Ma Long (sau altii...) sa nu aiba sansa sa apara in "filele istoriei" tenisului de masa, pentru simplu fapt ca sunt 2 compatrioti mai apreciati ca el....?! Si mai materialist vorbind, de ce sa castige Mizutani mai multi bani decat Ma Long? Mizutani fiind mai slab, sau poate s-a antrenat mai putin, fara sa faca atatea sacrificii.
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Da, doar ca, nu puteti nega, Ma Long este cel mai in forma jucator chinez. A castigat ultimele 3 evenimente ProTour si a redevenit numarul 1 mondial. De asta e de mirare alegerea lor. Dar sigur au o logica... Daca gaseste cineva un articol pe tema asta, poate ne lamureste.
Da, doar ca, nu puteti nega, Ma Long este cel mai in forma jucator chinez. A castigat ultimele 3 evenimente ProTour si a redevenit numarul 1 mondial. De asta e de mirare alegerea lor. Dar sigur au o logica... Daca gaseste cineva un articol pe tema asta, poate ne lamureste.
In momentul cand s-a facut selectia pentru participare, Wang Hao era nr.1, iar Zang Jike campion mondial. Ma Long a suferit mult de pe urma suspendarii de 6 luni. Acum am inteles din comentariile de pe ITTV ca Zang Jike ar fi suspendat pentru injurii. N-am fost atent pe ce perioada...
In engleza injury nu inseamna neaparat a injura poate insemna comportament necivilizat, sau in cazul tenisului de masa cred proteste la adresa arbitrilor... Tin minte ca l-am auzit pe comentator spunand intr-un meci a lui Zang Jike ca acesta si-ar dori foarte mult sa castige cupa mondiala pentru ca este suspendat "for injuries" pentru urmatoarea perioada si castigarea cupei i-ar facilita ramanearea pe podium pana la sfarsitul anului... Acum ramane de vazut daca am inteles eu bine sau nu...
injury=accidentare
Este unul din acele cuvinte pe care profii de engleza de la noi ii numesc "false friends".
Daca o sa mai vezi prin rubricile ITTF numele vreunui jucator alaturat cuvantului "advertisment" sa stii ca nu a luat vreun avertisment ci face reclama la ceva
Comentariu