Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce recomandati ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 35 (0 members and 35 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ce ati zice de o combinatie : Lemn Butterfly ALL+ Timo Boll cu Fete Donic Twingo ( Twingo Plus ) ? Sau acel lemn cu Fete Joola Samba Plus ?
    Blade : Dr.Alehandro
    Forehand : Donic Bluefire M2 2.0
    Backhand : Yasaka Rakza 7 Soft 2.0

Comentariu

te-ai intalnit pana la urma cu domnul Aurel? Ca vad ca tot nu asculti de sfaturile pe care cei de aici ti le dau, ne intrebi ceva, noi iti raspundem si dupa aia te sucesti! Lemnul e f bun dar e cam scump(daca ai buget de 200 de ron pt paleta) mai bine iti iei lemn donic la 90-100 de ron. Donic Twingo(plus) sunt fete bune pt cei ca tine si sunt si ieftine. Joola Samba Plus sunt fete foarte bune dar prea rapizi pt tine si sunt scumpe 130 de RON una adica 260 de RON costa 2 fete. In concluzie daca ai banutii ia legatura cat mai repede cu dn-ul Tibi ca sa iti faci paleta si sa joci cu ea!!!

Comentariu

Nussek , da m-am intalnit cu Domnul Aurel , Lemnul deja il am mi la dat Dnul.Aurel si chiar el mi-a recomandat fetele acelea Samba Plus . Si eu o sa le iau la 150 lei ( pereche ) de la un prieten al Dnlui.Aurel . !

Comentariu

aha. ok. e foarte bine atunci. singura problema este ca va trebui sa joci o perioada cu acele fete sa te obisnuiesti pt ca sunt cam rapide, dar per total este o alegere buna. spor la treaba!

Comentariu

Ce zici Samba Plus sau Twingo, Twingo (Plus) imi poti face o comparatie ?
            ---------- Post added 20-Nov-2011 at 22:57 ----------
            Nuseek poate vii si tu cand ma mai intalnesc cu Dnul.Aurel ( imi poti spune din ce sector esti ) ?
            Ultima editare de Andrei.xD; 20.nov.2011, 22:30.

Comentariu

Postat în original de NuSeeK Vezi post
              te-ai intalnit pana la urma cu domnul Aurel? Ca vad ca tot nu asculti de sfaturile pe care cei de aici ti le dau, ne intrebi ceva, noi iti raspundem si dupa aia te sucesti! Lemnul e f bun dar e cam scump(daca ai buget de 200 de ron pt paleta) mai bine iti iei lemn donic la 90-100 de ron. Donic Twingo(plus) sunt fete bune pt cei ca tine si sunt si ieftine. Joola Samba Plus sunt fete foarte bune dar prea rapizi pt tine si sunt scumpe 130 de RON una adica 260 de RON costa 2 fete. In concluzie daca ai banutii ia legatura cat mai repede cu dn-ul Tibi ca sa iti faci paleta si sa joci cu ea!!!
              NuSeek, baiatul este foarte talentat si are nevoie de ceva viteza. Paleta cu care juca, era una hoby, iar fetele erau curat "anti topspin", cu toate astea, sa obisnuit f repede cu noile miscari si unghiuri, folosind o paleta buna de la mine. I-am aratat ca spinul poate fi si prieten dar si dusman. Am facut un mic antrenament si prinde iute. Asta si datorita faptului ca stiu sa ma fac inteles. Are de lucrat peste tot, dar daca va fi ambitios, va "creste" frumos. I-am facut cadou un lemn bun, ca sa-i ramana banii pentru fete mult mai bune decat ar fi putut lua cu ce ramanea, bugetul fiind foarte redus. Samba + sunt foarte potrivite pentru ce joaca acum si o combinatie foarte buna cu lemnul acela.
              Mult mai bune decat oricare Twingo.
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

Nu-ti lua Twingo!
                Ia-ti Samba+
                www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
                http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

E foarte bine atunci, va felicit Dn-ule Aurel ca aveti suflet bun si l-ati ajutat! Am crezut ca se incapataneaza si nu ne asculta, nu am stiut ca i-ati dat dvs gratis un lemn ca asta. Da intr-adevar e o combinatie f buna aceasta pe care ia-ti facut-o dvs, eu am zis doar ca trebuie sa se obisnuiasca cu ea(si sunt sigur ca se va obisnui repede pt ca este o schimbare mare in bine si daca si el este talentat atunci este excelent). Va felicit inca o data!
                  ---------- Post added 21-Nov-2011 at 10:16 ----------
                  (at)Andrei.xD poate ne intalnim peste 1-2 sapt sa jucam la viva, momentan nu pot...eu stau in Militari(joc de obicei la Top Tenis Arena). Pana atunci, salut, spor la antrenament!

Comentariu

Domnule Aurel cand ne mai putem intalni ? Eu pot doar in WeekEnd . !

Comentariu

Posibil sambata, ok?
                      Lemn- Bty Viscaria
                      FH - TENERGY 05
                      BH - TENERGY 80

Comentariu

Sambata asta nu cred ca o sa puteti juca,poate dupa ora 14-15,pentru ca va fi turneu la Viva Sport si toate mesele vor fi ocupate
                        Lemn:Butterfly Liu Shiwen
                        FH: Tenergy 05
                        BH: Dignics 05

Comentariu

Da, am observat si eu, acum. Poate o sa ne intalnim acolo doar ca sa facem paleta.
                          Lemn- Bty Viscaria
                          FH - TENERGY 05
                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Aurel Onut Vezi post
                            Da, am observat si eu, acum. Poate o sa ne intalnim acolo doar ca sa facem paleta.
                            Poate faceti paleta intre meciuri....
                            TsE

Comentariu

Da sa facem paleta .
                              ---------- Post added 22-Nov-2011 at 20:00 ----------
                              Dnle.Aurel dumneavoastra o sa participati ?
                              P.S : Imi lipiti dumneavoastra fetele ?

Comentariu

Andrei.xD, pe ce loc ai terminat la Olimpiada pe sector? Esti cumva cel care a jucat finala mica?
                                Daniel

Comentariu

Nu a fost inca Olimpiada .

Comentariu

Postat în original de Andrei.xD Vezi post
                                    Da sa facem paleta .

---------- Post added 22-Nov-2011 at 20:00 ----------

Dnle.Aurel dumneavoastra o sa participati ?
                                    P.S : Imi lipiti dumneavoastra fetele ?
                                    Nu stiu sigur daca o sa particip.
                                    Fetele ti le lipesc eu, da.
                                    Lemn- Bty Viscaria
                                    FH - TENERGY 05
                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Ok . Multumesc ( cereti vreun tarif ) ? O sa vina si Teo sa ii iau fetele sau le luati dumneavoastra si mi le dati mie ?

Comentariu

Nu-ti face griji, o sa fie bine. Nu-ti iau nici un tarif. )
                                        O sa vina si Teo.
                                        Lemn- Bty Viscaria
                                        FH - TENERGY 05
                                        BH - TENERGY 80

Comentariu

Ok . Deci Fetele erau 150 ? Cum le pot intretine ( sa-si pastreze efectul , si sa ramana in stare buna )

---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:39 ----------

Deci ramane pe sambata ? Spuneti daca puteti si ora cand vreti sa ne intalnim
                                          ---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:40 ----------
                                          Teo de cand joaca ?

Comentariu

Se intretin tinand paleta tot timpul in husa si stergandu-le dupa fiecare runda de antrenament cu spuma butterfly-e f buna o folosesc d 3 luni si parca nu se mai termina,si burete

Comentariu

Fetele le vinde Teo. 150 perechea, am auzit si eu.
                                              Ca sa le intretii, trebuie sa le mentii curate tot timpul. Praful este abraziv. O sa-ti arat cum se face, cand ne mai vedem. O sa-ti dau si o husa pt paleta. Fara tarif.
                                              P.S> Cand joci, scoti paleta din husa.
                                              Lemn- Bty Viscaria
                                              FH - TENERGY 05
                                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Postat în original de Aurel Onut Vezi post
                                                Fetele le vinde Teo. 150 perechea, am auzit si eu.
                                                Ca sa le intretii, trebuie sa le mentii curate tot timpul. Praful este abraziv. O sa-ti arat cum se face, cand ne mai vedem. O sa-ti dau si o husa pt paleta. Fara tarif.
                                                P.S> Cand joci, scoti paleta din husa.
                                                Am crezut ca se subintelege

Comentariu

Doar nu joc cu husa pe paleta )))
                                                  ---------- Post added 22-Nov-2011 at 23:01 ----------
                                                  Dnle.Aurel sa imi pun grip ( overgrip nu stiu sigur cum se numeste ) ?

Comentariu

• Postat în original de george25 Vezi post
                                                    Am crezut ca se subintelege
                                                    Glumeam, bineinteles.
                                                    ---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:08 ----------
                                                    Postat în original de Andrei.xD Vezi post
                                                    Doar nu joc cu husa pe paleta )))

---------- Post added 22-Nov-2011 at 23:01 ----------

Dnle.Aurel sa imi pun grip ( overgrip nu stiu sigur cum se numeste ) ?
                                                    Ideal este sa nu pui. Se pune numai daca vrei sa faci manerul putin mai gros sau daca-ti transpira mana excesiv si exista pericolul sa scapi lemnul. La FL nu prea se justifica a doua situatie.
                                                    Lemn- Bty Viscaria
                                                    FH - TENERGY 05
                                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                                                    X