Ce ati zice de o combinatie : Lemn Butterfly ALL+ Timo Boll cu Fete Donic Twingo ( Twingo Plus ) ? Sau acel lemn cu Fete Joola Samba Plus ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce recomandati ?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 33 (0 members and 33 guests)
-
te-ai intalnit pana la urma cu domnul Aurel? Ca vad ca tot nu asculti de sfaturile pe care cei de aici ti le dau, ne intrebi ceva, noi iti raspundem si dupa aia te sucesti! Lemnul e f bun dar e cam scump(daca ai buget de 200 de ron pt paleta) mai bine iti iei lemn donic la 90-100 de ron. Donic Twingo(plus) sunt fete bune pt cei ca tine si sunt si ieftine. Joola Samba Plus sunt fete foarte bune dar prea rapizi pt tine si sunt scumpe 130 de RON una adica 260 de RON costa 2 fete. In concluzie daca ai banutii ia legatura cat mai repede cu dn-ul Tibi ca sa iti faci paleta si sa joci cu ea!!!
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- Romania , București , Sector 4
- 24
Likes given: 0Likes received: 0
Nussek , da m-am intalnit cu Domnul Aurel , Lemnul deja il am mi la dat Dnul.Aurel si chiar el mi-a recomandat fetele acelea Samba Plus . Si eu o sa le iau la 150 lei ( pereche ) de la un prieten al Dnlui.Aurel . !Blade : Dr.Alehandro
Forehand : Donic Bluefire M2 2.0
Backhand : Yasaka Rakza 7 Soft 2.0
Comentariu
aha. ok. e foarte bine atunci. singura problema este ca va trebui sa joci o perioada cu acele fete sa te obisnuiesti pt ca sunt cam rapide, dar per total este o alegere buna. spor la treaba!
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- 24
Ce zici Samba Plus sau Twingo, Twingo (Plus) imi poti face o comparatie ?
---------- Post added 20-Nov-2011 at 22:57 ----------
Nuseek poate vii si tu cand ma mai intalnesc cu Dnul.Aurel ( imi poti spune din ce sector esti ) ?Ultima editare de Andrei.xD; 20.nov.2011, 22:30.Blade : Dr.Alehandro
Comentariu
Postat în original de NuSeeK Vezi postte-ai intalnit pana la urma cu domnul Aurel? Ca vad ca tot nu asculti de sfaturile pe care cei de aici ti le dau, ne intrebi ceva, noi iti raspundem si dupa aia te sucesti! Lemnul e f bun dar e cam scump(daca ai buget de 200 de ron pt paleta) mai bine iti iei lemn donic la 90-100 de ron. Donic Twingo(plus) sunt fete bune pt cei ca tine si sunt si ieftine. Joola Samba Plus sunt fete foarte bune dar prea rapizi pt tine si sunt scumpe 130 de RON una adica 260 de RON costa 2 fete. In concluzie daca ai banutii ia legatura cat mai repede cu dn-ul Tibi ca sa iti faci paleta si sa joci cu ea!!!
Mult mai bune decat oricare Twingo.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Nu-ti lua Twingo!
Ia-ti Samba+www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
E foarte bine atunci, va felicit Dn-ule Aurel ca aveti suflet bun si l-ati ajutat! Am crezut ca se incapataneaza si nu ne asculta, nu am stiut ca i-ati dat dvs gratis un lemn ca asta. Da intr-adevar e o combinatie f buna aceasta pe care ia-ti facut-o dvs, eu am zis doar ca trebuie sa se obisnuiasca cu ea(si sunt sigur ca se va obisnui repede pt ca este o schimbare mare in bine si daca si el este talentat atunci este excelent). Va felicit inca o data!
---------- Post added 21-Nov-2011 at 10:16 ----------
(at)Andrei.xD poate ne intalnim peste 1-2 sapt sa jucam la viva, momentan nu pot...eu stau in Militari(joc de obicei la Top Tenis Arena). Pana atunci, salut, spor la antrenament!
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- 24
Domnule Aurel cand ne mai putem intalni ? Eu pot doar in WeekEnd . !Blade : Dr.Alehandro
Comentariu
Sambata asta nu cred ca o sa puteti juca,poate dupa ora 14-15,pentru ca va fi turneu la Viva Sport si toate mesele vor fi ocupateLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Da, am observat si eu, acum. Poate o sa ne intalnim acolo doar ca sa facem paleta.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- 24
Da sa facem paleta .
---------- Post added 22-Nov-2011 at 20:00 ----------
Dnle.Aurel dumneavoastra o sa participati ?
P.S : Imi lipiti dumneavoastra fetele ?Blade : Dr.Alehandro
Comentariu
Andrei.xD, pe ce loc ai terminat la Olimpiada pe sector? Esti cumva cel care a jucat finala mica?Daniel
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- 24
Nu a fost inca Olimpiada .Blade : Dr.Alehandro
Comentariu
Postat în original de Andrei.xD Vezi postDa sa facem paleta .
---------- Post added 22-Nov-2011 at 20:00 ----------
Dnle.Aurel dumneavoastra o sa participati ?
P.S : Imi lipiti dumneavoastra fetele ?
Fetele ti le lipesc eu, da.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- 24
Ok . Multumesc ( cereti vreun tarif ) ? O sa vina si Teo sa ii iau fetele sau le luati dumneavoastra si mi le dati mie ?Blade : Dr.Alehandro
Comentariu
Nu-ti face griji, o sa fie bine. Nu-ti iau nici un tarif. )
O sa vina si Teo.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- 24
Ok . Deci Fetele erau 150 ? Cum le pot intretine ( sa-si pastreze efectul , si sa ramana in stare buna )
---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:39 ----------
Deci ramane pe sambata ? Spuneti daca puteti si ora cand vreti sa ne intalnim
---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:40 ----------
Teo de cand joaca ?Blade : Dr.Alehandro
Comentariu
Se intretin tinand paleta tot timpul in husa si stergandu-le dupa fiecare runda de antrenament cu spuma butterfly-e f buna o folosesc d 3 luni si parca nu se mai termina,si bureteLemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
Fetele le vinde Teo. 150 perechea, am auzit si eu.
Ca sa le intretii, trebuie sa le mentii curate tot timpul. Praful este abraziv. O sa-ti arat cum se face, cand ne mai vedem. O sa-ti dau si o husa pt paleta. Fara tarif.
P.S> Cand joci, scoti paleta din husa.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut Vezi postFetele le vinde Teo. 150 perechea, am auzit si eu.
Ca sa le intretii, trebuie sa le mentii curate tot timpul. Praful este abraziv. O sa-ti arat cum se face, cand ne mai vedem. O sa-ti dau si o husa pt paleta. Fara tarif.
P.S> Cand joci, scoti paleta din husa.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
Comentariu
junior- 11.nov.2011
- 103
- 24
Doar nu joc cu husa pe paleta )))
---------- Post added 22-Nov-2011 at 23:01 ----------
Dnle.Aurel sa imi pun grip ( overgrip nu stiu sigur cum se numeste ) ?Blade : Dr.Alehandro
Comentariu
Postat în original de george25 Vezi postAm crezut ca se subintelege
---------- Post added 22-Nov-2011 at 22:08 ----------
Postat în original de Andrei.xD Vezi postDoar nu joc cu husa pe paleta )))
---------- Post added 22-Nov-2011 at 23:01 ----------
Dnle.Aurel sa imi pun grip ( overgrip nu stiu sigur cum se numeste ) ?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:19.Procesare...X
Comentariu