Salutare! Va cer ajutorul din nou pt ca tot nu m-am hotarat in legatura cu achizitionarea unor fete si unui lemn. Ce mi-as dori este o combinatie de lemn/fete(cu o viteza buna, nu excesiva) cu ajutorul careia sa dau spin/topspin usor, dar in acelasi timp sa si ierte miscarile bruste(zmucite) pe care le fac uneori la returnarea servei(stau cam prost la capitolul asta ) sau in jocul rapid la masa. Cu setup-ul din semnatura joc bine de la semi-distanta insa la distanta si la masa nu ma inteleg foarte bine cu el(simt nevoia de mai multa putere). Pe de alta parte am jucat saptamana trecut cu un Dawei Carbon cu Donic Sonex JP pe forehand si ma intelegeam foarte bine(mi-a placut puterea pe care o aveam) singurul lucru care m-a deranjat este faptul ca nu simteam mingea(mai mult ca sigur din cauza lemnului cu carbon).
In concluzie tot nu stiu ce mi s-ar potrivi . Cred ca pt FH o fata cu burete mediu gen Donic Vario iar pt BH o fata gen Donic Vario Soft. Iar ca lemn m-am gandit la DONIC "Persson Powerplay Senso V1" sau V2 .
Voi ce imi recomandati intr-un buget de maxim 300 de RON? O alta dilema de-a mea este daca se mai merita acum sa iau fete clasice(asa cum sunt Donic Vario) sau sa iau de generatie noua cu speed glue inclus. Astept raspunsuri, multumesc anticipat!
In concluzie tot nu stiu ce mi s-ar potrivi . Cred ca pt FH o fata cu burete mediu gen Donic Vario iar pt BH o fata gen Donic Vario Soft. Iar ca lemn m-am gandit la DONIC "Persson Powerplay Senso V1" sau V2 .
Voi ce imi recomandati intr-un buget de maxim 300 de RON? O alta dilema de-a mea este daca se mai merita acum sa iau fete clasice(asa cum sunt Donic Vario) sau sa iau de generatie noua cu speed glue inclus. Astept raspunsuri, multumesc anticipat!
Comentariu