Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cumpar lemn 2 viteze si inferno sau monster rosu ox sh
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4644
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!Taguri: Nimic
dupa cum supune si titlul vreau un lemn cu 2 viteze pentru aparare, o parte mai lenta si una mai rapida de preferat hallmark sau dr neubauer si una din ierburi ox sh sau noi. pretul ma intereseaza
Caliman eduard 0746910079Ultima editare de Edy01; 13.nov.2011, 21:34.
Postat în original de Edy01 Vezi postdupa cum supune si titlul vreau un lemn cu 2 viteze pentru aparare, o parte mai lenta si una mai rapida de preferat hallmark sau dr neubauer si una din ierburi ox sh sau noi. pretul ma intereseaza
Caliman eduard 0746910079
Spor la treaba
inca un ierbar ni se alatura...........Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
Din gama DONIC pot sa va ofer lemn ALIGATOR COMBI-are o fata de atac si una de aparare+ IARBA DONIC ALIGATOR DEF-OX..negru sau rosu
www.tenismasa.ro
aici gasiti produsele
multumesc
0728747067
transport gratuit
+
Comentariu
suna bine lemnul ala de la donic domnu tibi. spunand sh cautam ceva pana intrun mil dar nu e mare diferenta. mai astept vreo 2-3 zile sa vad daca mai spune vreunu ceva si apoi va contactez. in legatura cu fata am deja un aligator. cu deaia joc. e buna pt taiate de departe da daca ma apropii un pic de masa sa trag si adversaru da mai tare imi sare de pe masa mult. e cam rigida fata si buna numai de la departare. caut ceva mai lent un pic. multumesc
Comentariu
lemnele cu fete diferite is cam rare...eu joc cu un asemenea lemn, un lemn bun...ti-l recomand dar nu e mare smecherie sa folosesti asemenea lemne ...am jucat cu cateva ierburi iar alligator def e cea mai lenta...depinde si ce lemn folosestitibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:01.Procesare...X
Comentariu